Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 14:15

Μπαίνει στο γήπεδο σήμερα η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, καθώς έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας.

Το ραντεβού της διοίκησης και του προπονητή Γιώργου Αργυρόπουλου με τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νεοαποκτηθέντες έχει οριστεί για τις 5.30 το απόγευμα στα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου “Γιώργος Λουκαρέας”. Εκεί θα γίνει η γνωριμία παλιών και νέων προσώπων, θα μοιραστεί στους παίκτες το αθλητικό υλικό και θα ακολουθήσει ομιλία του προπονητή Γιώργου Αργυρόπουλου, σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων στη διάρκεια της προετοιμασίας και στη συνέχεια, στις 6 μ.μ., όλοι θα βγουν στο γήπεδο για να αρχίσουν την προετοιμασία.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος που θα καθίσει φέτος για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της Ομόνοιας, θα στηριχθεί στους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, ανάμεσα τους και ο Βαγγέλης Χελάς, ο οποίος τελικά θα μείνει στην Καλαμάτα, στους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Μπάλα και Κώστα Κοστρίβα, καθώς και σε όσους αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν.

Στόχος είναι να γίνουν 6 με 7 μεταγραφές ώστε να δυναμώσει η ομάδα και να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.