Δευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 20:18

"Δεν είμαστε όπως πριν από 1,5 μήνα", λέει ο Γκόφας μετά τη νέα ήττα της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη σερί ήττα και 8η συνολικά γνώρισε στην Κάτω Αχαγιά από την Αχαίκή η Καλαμάτα. Ετσι παραμένει στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής και το μόνο θετικό είναι ότι ο 2ος Παναργειακός ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Ερμιονίδα.


Κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζει να ελπίζει για τη δεύτερη θέση έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την ομάδα του Αργους. Ακόμα και να τερματίσει βέβαια δεύτερη, δεν ανεβαίνει στη Β' εθνική, αλλά επειδή κάθε καλοκαίρι βλέπουμε πολλά τραγελαφικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τίποτα δεν …αποκλείεται στο μέλλον.
Το θέμα όμως είναι ότι η "Μαύρη Θύελλα" δεν πείθει ότι μπορεί να τερματίσει έστω πίσω από την Ερμιονίδα. Ο Μίλτος Γκόφας παραδέχεται ότι: "Δεν είμαστε όπως πριν από 1,5 μήνα όπου δεν φοβόμασταν κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλαγή θέσεων, σχημάτων, προσώπων. Η αλήθεια ότι μας έχει γυρίσει και η τύχη την πλάτη, ενώ και η ψυχολογία δεν είναι καλή".
Ο προπονητής της Καλαμάτας αναφέρθηκε και στο 1-0 από την Αχαϊκή: "Φάγαμε ένα κουτό γκολ, ενώ είχαμε δοκάρι, χαμένο πέναλτι και τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Εάν σκοράραμε ο αντίπαλός θα αναγκαζόταν να ανοιχτεί γιατί έπαιζε στο μισό γήπεδο για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να ηττηθούμε. Ημασταν καλύτερα από άλλα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν έφθανε.
Θα προσπαθήσουμε για τη δεύτερη θέση, διότι το Αργος θα χάσει βαθμούς".
Η συνέχεια για την Καλαμάτα περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Λιόλιος, ενώ θα φανεί μέσα στην εβδομάδα πόσο θα απουσιάσει ο τραυματίας (στο χέρι) Τσόπελος που απέφυγε τα χειρότερα στο ματς με την Αχαϊκή.
Από τη χθεσινή προπόνηση στο Στάδιο απουσίαζε ο Γκόφας, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.