Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 17:14

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πήρε Ξυδιά, ανανέωσε ο Δουρούμης

Γράφτηκε από τον

 

Σε άλλες δύο κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της προχώρησε τις δύο προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Η πρώτη κίνηση έγινε προχθές, όπου ο Βασίλης Δουρούμης συμφώνησε με την διοίκηση και θα συνεχίζει για άλλη μια χρονιά να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού Ανάληψης. Η δεύτερη κίνηση έγινε χθες με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Παναγιώτη Ξυδιά.

Σε ότι αφορά τον Δουρούμη, ο 38χρονος αμυντικός συμφώνησε με τους παράγοντες της ομάδας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για 6η σερί περίοδο.

Ο Παναγιώτης Ξυδιάς είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ - χαφ και τη χρονιά που πέρασε ήταν στην Ανδρούσα.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, οι διοικούντες συνεχίζουν τις συζητήσεις τους με τους δύο εναπομείναντες παίκτες τους Γιάννη Μαυροειδάκο και Βασίλη Αλεβίζο ώστε να κλείσουν το κομμάτι αυτό και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι. Από εκεί στόχος είναι να αποκτηθούν 5 παίκτες, με τους οποίους η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 του μήνα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 6 στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Μεσσήνης. Εκεί αφού γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό και στις 6.30 ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής μαζί με τους ποδοσφαιριστές θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της σεζόν.