Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 20:26

Μόνο νίκες μέχρι το φινάλε θέλει ο Μεσσηνιακός για να μείνει στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Επρεπε να φθάσουμε στην 26η αγωνιστική για να πάρει ο Μεσσηνιακός την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο δεύτερο γύρο της Γ' εθνικής και δεύτερη συνολικά μετά από το 0-2 με τον Εθνικό Σαγέικων στις 16 Φεβρουαρίου. Οι "πράσινοι" επικράτησαν την Κυριακή με το ευρύ 4-0 του Αστέρα Αμαλιάδας και ελπίζουν ότι αυτό το παιχνίδι θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός σερί επιτυχιών.


Διότι μετά τις νίκες της Κορίνθου και του Παναρκαδικού. παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την 8η προνομιούχο θέση.
Το θετικό είναι ότι ο Μεσσηνιακός πέτυχε προχθές 4 γκολ και ανέβασε τη ψυχολογία του, ενώ το πρόγραμμα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είναι βατό.
Θα παίξει εντός έδρας με Παναργειακό και Δόξα Ν. Μανωλάδας και εκτός με Αρη Αιτωλικού και Αχαίκή. Ο Αρης Αιτωλικού έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, η Δόξα έχει σωθεί, ενώ λογικά το ίδιο θα έχει συμβεί και με την Αχαϊκή όταν αναμετρηθούν μεταξύ τους. Δεν αποκλείεται και ο 2ος Παναργειακός να είναι αδιάφορος.

Περιμένει… γκέλες


Οπως και να 'χει η ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος και παράλληλα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Η Κόρινθος και ο Παναρκαδικός είναι οι δύο ομάδες που κυνηγά στο βαθμολογικό πίνακα. Με την πρώτη υστερεί στην ισοβαθμία και με τον δεύτερο υπερτερεί.
Η Κόρινθος έχει να παίξει κατά σειρά με Ατρόμητο (εντός), Εθνικό Σαγέικων (εκτός), Αστέρα Αμαλιάδας (εντός) και Βάρδα (εκτός).
Ο Παναρκαδικός φιλοξενείται από τον Αστέρα Αμαλιάδας, παίζει εντός με τον Αρη Αιτωλικού, εκτός με τον Παναργειακό και στο φινάλε εντός με την Αχαϊκή.
Στο Μεσσηνιακό γνωρίζουν ότι δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αλλά ευελπιστούν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση στις τελευταίες 4 στροφές.
Το ματς με την Αμαλιάδα ήταν θεωρητικά το πιο βατό και το 4-0 ανήκει στο παρελθόν.
Η προσοχή στρέφεται πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον προτελευταίο Αρη Αιτωλικού.

Ξανά με απουσίες

Η προετοιμασία για τον Αρη ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα και ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί εκ νέου με απουσίες. Ο λόγος για τους τιμωρημένους Νινιό, Δασκαλάκη, Ταχματζίδη και Κουρεντζή. Απαντες θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής τους και έτσι από το επόμενο παιχνίδι ο Μ.Γ.Σ. θα είναι πλήρης.
Να σημειωθεί ότι ο Αρης έχει μόλις δύο νίκες μετά από 26 αγωνιστικές και μετρά συνολικά 12 βαθμούς (6 ισοπαλίες και 18 ήττες).