Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 11:45

Ο ΜΑΥΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΥ: “Ο στόχος βγαίνει μέσα από το γήπεδο” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τη δουλειά που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο θα προκύψει και ο στόχος του Πανθουριακού.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας χθες λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

“Ο στόχος βγαίνει μέσα από το γήπεδο και βλέπουμε”, ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: “Θέλουμε μια ομάδα γεμάτη υγεία, αυτό που πραγματικά μας παρέχει ο πρόεδρος της ομάδας, το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Οι συνθήκες που δουλεύουμε θεωρώ ότι είναι ιδανικές και πραγματικά μπορείς να κτίσεις και να βάλεις πάρα πολλά πράγματα πάνω σε αυτή την ομάδα. Η ομάδα απαρτίζεται από κάποια έμπειρα παιδιά, αλλά και πολλά νιάτα. Θα αξιολογήσουμε στο χρόνο της προετοιμασίας που έχουμε μπροστά μας, κάποια πρόσωπα και πράγματα και μπορεί να γίνουν και άλλες κινήσεις” και κατέληξε λέγοντας: “Εκείνο που προέχει είναι η υγεία των παιδιών, η υγεία του κόσμου και θεωρώ ότι πραγματικά έχουμε όλα τα εχέγγυα και τις συνθήκες που μας παρέχει ο πρόεδρος, ώστε να μπορούμε άμεσα να τα αντιμετωπίσουμε”.

Τη νέα χρονιά ο προπονητής του Πανθουριακού θα στηριχθεί στους Σπύρο Αντωνόπουλο, Κώστα Λίβα, Νίκο Εμμανουήλ, Γιώργο Γιαννόπουλο, Χρήστο Λυμπερόπουλο, Νίκο Λιόλιο, Νίκο Παπαγεωργίου, Πασχάλη Παντσιώτη, Παναγιώτη Σίνο, Σπύρο Οδεμισιώτη, Παναγιώτη Μάραντο (αν δεν φύγει για σπουδές), Δημήτρη Κουρούπη, Χρυσοβαλάντη Τσίκληρα, Νίκο Ράπτη, Φώτη Φαββατά, Θανάση Σπυρόπουλο, Μπάμπα, Κυριάκο Πουλάκο, Κώστα Κανελλόπουλο.
Συνεργάτες του κ. Μαυρέας θα είναι ο γυμναστής Αντώνης Παπαγιαννόπουλος και ο Γιάννης Γεωργιτζίκης. Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της προπόνησης όλοι οι παίκτες θερμομετρήθηκαν, τηρώντας και με το παραπάνω τα μέτρα για αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.