Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 13:25

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξεκίνησε με στόχο μια καλή πορεία και όμορφο ποδόσφαιρο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία και παράλληλα να παίξει ανταγωνιστικό και όμορφο ποδόσφαιρο, είναι οι στόχοι της Ομόνοιας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος λίγο πριν η Ομόνοια ξεκινήσει την προετοιμασία της για την καινούργια χρονιά.

“Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία της Μεσσηνίας”, ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του και πρόσθεσε: “Εύχομαι φέτος να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα, να έχουμε υγεία, να μην αντιμετωπίσουμε ξανά την πανδημία του κορονοϊού και κάθε ομάδα ότι στόχο έχει βάλει να τον πραγματοποιήσει. Οσον αφορά την Ομόνοια, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι, να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα να ανέβει επίπεδο, να μην έχει σαν στόχο, όπως είχε μέχρι πρότινος την παραμονή, αλλά μια αξιοπρεπή πορεία, παίζοντας ανταγωνιστικό και όμορφο ποδόσφαιρο”.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος που θα καθίσει φέτος για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της Ομόνοιας, θα στηριχθεί στους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, στους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Μπάλα και Κώστα Κοστρίβα, καθώς και σε όσους αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν.

Συνεργάτης του Αργυρόπουλου θα είναι ο γυμναστής Κώστας Δημόπουλος που ήταν μέχρι πρόσφατα στον Α.Ο. Διαβολιτσίου.