Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 14:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Πάρις Καλλιντέρης

Γράφτηκε από τον

 

Μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πάμισου είναι από προχθές ο Πάρης Καλλιντέρης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει στο σύλλογο της Μεσσήνης μετά από 4 χρόνια, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής. Στον Πάμισο, θα ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του ως προπονητή τερματοφυλάκων, κάτι που έκανε μέχρι τώρα στις ομάδες που έπαιζε ποδόσφαιρο, βοηθώντας παράλληλα τους συμπαίκτες του τερματοφύλακες να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

Η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου ολοκληρώθηκε, καθώς ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος είχε ζητήσει να έχει μαζί του, πέρα από γυμναστή (ήρθε ο Γιώργος Κατσούλης) και έναν προπονητή τερματοφυλάκων και έτσι την Τρίτη επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον Πάρη Καλλιντέρη, ο οποίος μάλιστα το απόγευμα της ίδιας ημέρας έκανε και την πρώτη προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι ο Καλλιντέρης έχει αγωνιστεί για 6 χρόνια στον Πάμισο και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και θα βρίσκεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σχετικά με την επιστροφή του στην ομάδα της Μεσσήνης, αλλά από άλλο πόστο αυτή τη φορά, μας είπε: “Κάνω τα πρώτα επίσημα βήματα μου ως προπονητής τερματοφυλάκων σε μια πολύ γνώριμη και ιδιαίτερη για εμένα, ομάδα. Χαίρομαι που ανήκω στο τιμ ενός αξιόλογου προπονητή, όπως είναι ο Γιώργος Καλόμαλος και ο συνεργάτης του Γιώργος Κατσούλης και σε ένα νεανικό σύνολο παικτών και έχουν όρεξη για δουλειά μέσα στο γήπεδο, αλλά και διάκριση. Είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία με τη διοίκηση, η οποία αποτελείται από νέα πρόσωπα, τα οποία θεωρώ και πιστεύω ότι θα δώσουν νέα πνοή στην ομάδα της Μεσσήνης. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας η συμμετοχή στη Γ’ εθνική, το οποίο με πολύ δουλειά, πίστη και υγεία πάνω απ’ όλα πιστεύω να κερδηθεί”.

Τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε στον Πάμισο ο Πάρης Καλλιντέρης ήταν την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όπου η ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Πατρών (Δ’ εθνική), Φωστήρα Οβρυάς (Δ’ εθνική), Απόλλων Πεταλιδίου (Δ’ εθνική), Πάμισο (Δ’ εθνική και Α’ τοπική), Καλαμάτα (Γ’ εθνική), Τσικλητήρα Πύλου (Γ’ εθνική) και στην Α’ τοπική σε Εθνικό Μελιγαλά, Σπερχογεία, Πανθουριακό.