Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 14:40

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο Εθνικός Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση σήμερα για τους παίκτες του Εθνικού Μελιγαλά, καθώς το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση και ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος θα περιμένουν τους παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο του Μελιγαλά, στις 6 το απόγευμα. Εκεί θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα, θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους παίκτες και μετά από την ομιλία, των παραγόντων και του προπονητή Παναγιώτη Πολίμου θα βγουν στις 6.30 στον αγωνιστικό χώρο για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση.

Ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος, που θα έχει την τεχνική καθοδήγηση του Εθνικού για δεύτερη σερί χρονιά θα στηριχθεί στους Σάκη Σαραντόπουλο, Νάσο Ρουμελιώτη, Χρήστο Διακουμάκο, Κριστιά Ντεμίρι, Σταμάτη Φέστα, Γιάννη Μακρή, Νίκο Λάγιο, Γιάννη Καλογερόπουλο, Παναγιώτη Καρατζούλια, Γιάννη Νικέλη (παλιοί), Γιάννη Σαούτη, Γιώργο Αργυρόπουλο, Βασίλη Δαλκαφούκη, Ανδρέα Ζύλφο (νέοι), στους νεαρούς Γιάννη Στούκα, Λεωνίδα Κλεφτόγιαννη, Ζαφείρη Κωστόπουλο, Αγγελο Βλαχόπουλο, Κωνσταντίνο Κωτσιόπουλο, που προωθήθηκαν από τις ομάδες υποδομής, καθώς και σε όσους ενσωματωθούν στην ομάδα στη συνέχεια.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ