Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 15:15

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησε με ανανεώσεις, ακολουθούν μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησε με ανανεώσεις, ακολουθούν μεταγραφές

Τη διαδικασία στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού του ομάδας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η διοίκηση του Πανιωνίου Καλαμάτας.

Μετά την πρόσληψη του Νίκου Τριανταφυλλάκη που θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς πέρα από την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως παίκτης, έχει ξεκινήσει μαζί με τους παράγοντες το κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πρώτες κινήσεις αφορούν σε ανανεώσεις και ήδη 11 παίκτες συμφώνησαν να συνεχίζουν και τη ερχόμενη περίοδο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Πραστέλλας, Γιάννης Ψαρράς, Παναγιώτης Κώστας, Γιάννης Μπάκας, Γιώργος Σώτος, Γιώργος Νιάρχος, Γιάννης Γιάνναρης, Αλμπερτ Σεφεράσι, Αλέξανδρος Γαλέας και Παναγιώτης Μέμιτσας. Από εκεί και πέρα είναι 3-4 παίκτες από το υπάρχον υλικό με τους οποίους είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις για να παραμείνουν.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό διοίκησης και προπονητή έχει αποφασιστεί η ενίσχυση της ομάδας και ήδη οι πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχουν ξεκινήσει. Θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν 5 με 6 παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται αν κριθεί απαραίτητο να γίνουν και άλλες.

Στο θέμα της προετοιμασίας, για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης, αλλά οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι να ξεκινήσει γύρω στις 20 Αυγούστου.