Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 15:01

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Εθνικός Μελιγαλά (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με πρωταρχικούς στόχος το καλό ποδόσφαιρο, μια αξιόλογη πορεία στην Α' τοπική με παράλληλη προσοχή στην τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εθνικός Μελιγαλά.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας έγινε την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Ο νέος πρόεδρος Ηλίας Μουρούσιας μίλησε στους παίκτες. Τους είπε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία, ζήτησε να έχουν καθαρό μυαλό και να βλέπουν ως διαφυγή από την καθημερινότητα τον αθλητισμό. Οσον αφορά τους στόχους, τόνισε ότι ο Εθνικός από την ίδρυση του ήθελε πάντα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι ψηλά στην βαθμολογία. Το ίδιο τόνισε ότι θα επιδιώξει και φέτος, σημειώνοντας πως αν έρθει κάτι παραπάνω θα είναι ευπρόσδεκτο.

Στους παίκτες μίλησαν ακόμη ο παράγοντας Νίκος Φρέσκας και ο περσινός πρόεδρος πατήρ Βασίλης Διακουμάκος. Ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος επισήμανε ότι η διοίκηση έχει ανακαινίσει τα αποδυτήρια, ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός και έτσι οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν υπό πολύ καλές συνθήκες.Να σημειωθεί πως μετά την ανακαίνιση των γραφείων και τον αποδυτηρίων κατασκευάζεται και ένας χώρος που θα λειτουργεί ως αίθουσα συνεντεύξεων.

Πήρε τον Χρήστο Ράτσεφ

Μεταγραφικά ο Εθνικός απέκτησε τον μέσο Χρήστο Ράτσεφ που πέρυσι έπαιζε στον Τσικλητήρα Πύλου ενώ ενδέχεται να γίνουν και άλλες προσθήκες.

Οι παίκτες που διαθέτει ο Εθνικός είναι Γιώργος Αργυρόπουλος, Γιώργος Γκότσης, Κρίστο Ντεμίρι, Σταμάτης Φέστας, Γιάννης Μακρής, Γιάννης Καλογερόπολος, Νάσος Ρουμελιώτης, Ανδρέας Ζύλφο, Ιωάννης Σαούτης, Παναγιώτης Καρατζούλιας, Χρήστος Διακουμάκος, Σάκης Σαραντόπουλος, Νίκος Λάγιος, Ιωάννης Νικέλης, Βασίλης Δαλκαφούκης, Ζαφείρης Κωστόπουλος, Κωνσταντίνος Κωτσιόπουλος, Αγγελος Βλαχόπουλος, Ιωάννης Στούκας, Χρήστος Ράτσεφ, Λεωνίδας Κλεφτόγιαννης.