Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 12:00

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ξεκινά σήμερα με τον πήχη να βρίσκεται ψηλά

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ξεκινά σήμερα με τον πήχη να βρίσκεται ψηλά

 

Μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες και με τον πήχη να βρίσκεται ψηλά, ξεκινά σήμερα για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας...

Η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Κυπαρισσίας έχει οριστεί για σήμερα Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, με τον προπονητή Ηλία Φωτόπουλο που παρέμεινε στον πάγκο να περιμένει παλιούς και νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Ο ΑΟΚ ξεκινά τη χρονιά με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ τοπική, παίρνοντας την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Μέχρι στιγμής οι “κυανόλευκοι” έχουν προχωρήσει σε έξι μεταγραφές, ενώ έχουν διατηρήσει τον βασικό κορμό από το περσινό ρόστερ.

Τελευταίες προσθήκες οι Αντωνόπουλος, Σταυρόπουλος

Οι δύο τελευταίες προσθήκες ήταν ο Θανάσης Αντωνόπουλος, 30χρονος μεσοεπιθετικός από την Ηλεία που πέρυσι έπαιζε στα Σαβάλια και έχει περάσει από πολλές ομάδες (Πανηλειακό, Αστέρας Αμαλιάδας, Αχαϊκή κ.α.) και ο τερματοφύλακας Ανδρέας Σταυρόπουλος από το Καλό Νερό.

Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Φώτη Παναγόπουλου που επιστρέφει στον ΑΟΚ μετά από τέσσερα χρόνια, Φώτη Σκοτζάι, Δημήτρη Κατσιώλη και Δημήτρη Καπλάνη. Ολοι τους από την Ηλεία, τους οποίους γνωρίζει και με το παραπάνω ο κ. Φωτόπουλος. Σαν εσωτερική μεταγραφή επίσης λογίζεται και ο Χρήστος Μπουτσικάκης που είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τα “κυανόλευκα”.

Τέλος οι Μπάρκας, Μπουρλάκης, Μιχαηλίδης και Καμαρινός

Στον αντίποδα αποχώρησαν από την Τριφυλιακή ομάδα οι Μιχαηλίδης, Μπάρκας, Μπουρλάκης, Ντουγέρογλου, Γεωργιόπουλος και Καμαρινός, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη οι Χριστόπουλος και Κόλλιας.

Ο τελευταίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει μιας και δεν μπορεί να ακολουθήσει στο 100% τις υποχρεώσεις της ομάδας και αν τα βρει με την διοίκηση και φύγει, τότε η Κυπαρισσία θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.