Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 13:59

Τέσσερις μεταγραφές ο Ολυμπιακός Ανάληψης

Γράφτηκε από τον
Τέσσερις μεταγραφές ο Ολυμπιακός Ανάληψης

Με ενισχυμένο ρόστερ θα μπει στο γήπεδο σήμερα ο Ολυμπιακός Ανάληψης για να ξεκινήσει προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Μεσσήνης προχώρησαν το προηγούμενο διήμερο σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις, με τις οποίες ενισχύουν το μεσοαμυντικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Ανάληψης απέκτησε τους Σωτήρη Δημητρακόπουλο, Θεόφιλο Δημητρίου, Γιώργο Καλογερόπουλο και Μπάμπη Θεοδοσόπουλο.

Για τον πρώτο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και έχει πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα, έχει επί σειρά ετών αγωνιστεί σε ομάδες εθνικών κατηγοριών και αναμφίβολα θα αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα των “ερυθρόλευκων”. Ο Δημητρακόπουλος πέρυσι έπαιζε στον Πανθουριακό, έχει αγωνιστεί ακόμη στον Πάμισο, την “Μαύρη Θύελλα” και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου στη Μεσσηνία, ενός εκτός νομού έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης, της Λαμίας, του Βύζα Μεγάρων και άλλων ομάδων.

Δεύτερη μεταγραφή είναι ο Δημητρίου, ακραίος μεσοαμυντικός που πέρυσι έπαιζε στον Πανθουριακό και έχει αγωνιστεί και στη Σπερχογεία.

Τρίτη προσθήκη είναι ο αμυντικός Γιώργος Καλογερόπουλος από την Ανδρούσα που είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας της Μεσσήνης για ένα εξάμηνο και τέταρτη ο επιθετικός Μπάμπης Θεοδοσόπουλος επίσης από την Ανδρούσα.

Στον αντίποδα παρελθόν από τον Ολυμπιακό Ανάληψης αποτελεί ο έμπειρος μεσοαμυντικός Βασίλης Αλεβίζος.

Σήμερα η “πρώτη”

Αυτοί οι νέοι παίκτες όπως και οι άλλες μεταγραφές που έχουν γίνει, συν τους παλιούς θα βρεθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Μεσσήνης για την “πρώτη” εν όψει της σεζόν 2020-21. Στον πάγκο του Ολυμπιακού Ανάληψης παρέμεινε ο Νίκος Γεωργακλής.

Εν τω μεταξύ τέσσερα φιλικά έκλεισε η ομάδα της Μεσσήνης, με το πρώτο να είναι την Κυριακή 23 Αυγούστου εντός έδρας με τον ΠΑΣ Ράχη.

Στις 26 Αυγούστου θα παίξει στο “Γ. Λουκαρέας” με την Ομόνοια, μετά από τρεις ημέρες στην Μεσσήνη με τον Ακρίτα Κορώνη και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα δώσει το πιο δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Πανθουριακό στην Καλαμάτα.