Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 15:07

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα η Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Στο δημοτικό γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς” θα ξεκινήσει η Σπερχογεία σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 6.30 μ.μ. στα αποδυτήρια του γηπέδου, όπου θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα. Στη συνέχεια οι παίκτες θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και θα ακολουθήσουν σύντομες ομιλίες από τον πρόεδρο Κώστας Γιακουμή και τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη (φωτό), εν όψει της νέας σεζόν. Αμέσως μετά ο Σωτήρης Μπουραντώνης και οι ποδοσφαιριστές θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση.

Τις τελευταίες ημέρες οι “ταύροι” πραγματοποίησαν τρεις μεταγραφές, καθώς απέκτησαν τους Νίκο Μάλαμα (από Α.Ε. Λογγάς), Βάϊο Καλογερόπουλο (από Πάμισο) και τον Κώστα Μάλαμα (από Ολυμπιακό Καλαμάτας).

Ο έμπειρος προπονητής θα στηριχθεί φέτος στους Ευθύμη Δωδέκατο, Κώστα Σταματίου, Γιάννη Καραχάλιο, Παναγιώτη Πετράκο, οι οποίοι έμειναν στην ομάδα, σε όσους ανανεώσουν τις επόμενες ημέρες, αλλά και στους Γιώργο Ζέππο, Κανάρη Μπούνα, Αποστόλη Τσάκωνα, Βασίλη Δημητρίου, Παναγιώτη Μπαζάνη, Σταύρο Γαβρά, Νίκο Μάλαμα, Βάϊο Καλογερόπουλο, Κώστα Μάλαμα, που αποκτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και σε όποιους παίκτες ενταχθούν στην ομάδα το επόμενο διάστημα.

Τα φιλικά

Τη διεξαγωγή 5 φιλικών περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας που έχει καταρτίσει ο κ. Μπουραντώνης. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου, που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Καλαμάτας, από εκεί και πέρα στις 26 Αυγούστου θα παίξει με τον Ηρακλή Καλαμάτας και ακολουθούν τα παιχνίδια με Τσικλητήρα Πύλου την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας στις 5 Σεπτεμβρίου και στις 12 με το Νέο Αρι. Ενδιάμεσα στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα ματς της β’ φάσης του κυπέλλου και στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.