Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 16:02

Πρώτη προπόνηση σήμερα ο Παπαφλέσσας Χώρας

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά, που θα βρει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο Παπαφλέσσας Χώρας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 10 χρόνια.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 5 το απόγευμα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Χώρας και λίγη ώρα αργότερα οι προπονητής Λυκούργος Ανδρώνης (φωτό) και οι παίκτες θα βγουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελείται από τους Νώντα Τσέρτο, Αγγελο Τσέρτο, Κώστα Δημόπουλο, Παναγιώτη Κυριακόπουλο, Στάθη Κωνσταντόπουλο, Στάθη Ρουσόπουλο, που παρέμειναν στην ομάδα, σε όσους ανανεώσουν την συνεργασία τους μέσα στις επόμενες ημέρες, στους νεαρούς που προωθήθηκαν από τις ομάδες υποδομής, αλλά και στα μεταγραφικά αποκτήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι 17χρονοι μέσοι Μάρκος Μαρκόπουλος, Γιάννης Κανελλόπουλος από τον Μιλτιάδη, ο 31χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Κούρταλης από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Επίσης μετά από σχεδόν 3 χρόνια επιστρέφει στη Χώρα ο 21χρονος Δημήτρης Μπάρκας, ο οποίος έπαιζε στον Κολωνό, ομάδα Α’ κατηγορίας της Αθήνας, που αποτελεί μια σημαντική κίνηση.

Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον γυμναστή Γιώργο Πολυμενέα, για το κομμάτι των εργομετρικών εξετάσεων τις οποίες θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες, ενώ θα φτιάξει και το ετήσιο πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας.

Από εκεί και πέρα έγιναν γνωστά και τα πρώτα δύο φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο είναι στις 14 Αυγούστου με τον Τέλλο Αγρα, το δεύτερο με τον Τσικλητήρα Πύλου στις 23 Αυγούστου και θα γίνει ακόμη ένα στις 27 Αυγούστου, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος.