Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 15:04

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε Σταματόπουλο, κράτησε Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σε δύο κινήσεις, μια ανανέωση και μια μεταγραφή προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση της ΑΕΚ Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα πραγματοποίησε τη 2η μεταγραφή της, αποκτώντας τον έμπειρο αμυντικό Παναγιώτη Σταματόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Φυτειάς. Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αστέρα Βαλύρας, Αστέρα Αρφαρών (2 φορές), Μεσσηνιακό, Ομόνοια, Α.Ο. Διαβολιτσίου και την περσινή σεζόν ήταν στον Α.Ο. Φυτειάς.
Η πρώτη μεταγραφή της κιτρινόμαυρης ομάδας ήταν ο Αρτέμης Παλιάς, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Ακρίτα Κορώνης.
Η επόμενη κίνηση ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Αντώνη Χριστόπουλο (φωτό), ο οποίος θα είναι στην ομάδα για 3η σερί σεζόν. Εκτός από την ΑΕΚ, τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε Σπερχογεία, Α.Ο. Πατίστα, Α.Ο. Φαραί. Ο Χριστόπουλος είναι ο 7ος στη σειρά παίκτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, καθώς έχουν παραμείνει οι Τζανέτος Κατσαρέας, Χρήστος Εμμανουήλ, Γιάννης Κατσαρός, Στάθης Κουτουμάνος, Παναγιώτης Γερμάνης και Γιώργος Τσικρικάς.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστεί, αφού ο προπονητής Αγγελος Σπάλλας μαζί με τους παράγοντες της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές του με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.