Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 17:43

Νέα διοίκηση στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Τις προηγούμενες ημέρες συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Καλαμάτας που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από 4 πρόσωπα που ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση και τα υπόλοιπα 8 είναι καινούργια. Από την προηγούμενη διοίκηση συνεχίζουν οι Νίκος Βατζής, Παναγιώτης Κομπογιαννίτης, Παναγιώτης Πανταζής και Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Θεοφάνης Βασιλακάκος, Ηλίας Λιανός, Αναστασία Μπάκα, Κωνσταντίνος Καραμπάγιας, Πέτρος Ταβουλαρέας, Βασίλης Φωτεινάκης, Νίκος Φωτεινάκης, Γιώργος Χατζόπουλος.

Το νέο συμβούλιο έχει ως εξής: Νίκος Βατζής πρόεδρος, Παναγιώτης Κομπογιαννίτης α’ αντιπρόεδρος, Θεοφάνης Βασιλακάκος β’ αντιπρόεδρος, Ηλίας Λιανός γενικός γραμματέας και γενικός αρχηγός, Αναστασία Μπάκα ταμίας, Κωνσταντίνος Καραμπάγιας γενικός αρχηγός, τεχνικός διευθυντής και εκπρόσωπος στην ΕΠΣΜ, Πέτρος Ταβουλαρέας έφορος υλικού και υπεύθυνος αλληλογραφίας, Παναγιώτης Πανταζής, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, Βασίλης Φωτεινάκης, Νίκος Φωτεινάκης, Γιώργος Χατζόπουλος μέλη.

Το παραπάνω συμβούλιο αναμένεται να πλαισιώσουν ακόμη τρία μέλη, γνωστά ονόματα στο χώρο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και έτσι θα ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα στο διοικητικό κομμάτι.

Η νέα διοίκηση θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή στην ομάδα θέτοντας νέες βάσεις, κάτι που ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση, αλλά στην πορεία αυτό δεν συνέβη γιατί έγιναν λάθος επιλογές στο Δ.Σ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, φαίνεται ότι σε καλό δρόμο είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γρηγορόπουλο, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά σε συνάντηση που θα έχει με τα μέλη της νέας διοίκησης.

Οταν θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή σειρά θα πάρει η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί η ομάδα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ηδη πάντως έχουν ξεκινήσει οι κινήσεις και μία από αυτές θεωρείται εξαιρετική περίπτωση, μια και γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί παίκτες εκτός Μεσσηνίας. Πρόκειται για παίκτη με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις ο αρχηγός του Ολυμπιακού Νικήτας Κουπούζος. Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί με πολλούς παίκτες, αφού είναι και αρκετοί αυτοί που έχουν αποχωρήσει. Ετσι τη νέα σεζόν, η ομάδα θα είναι αρκετά διαφορετική.

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας Νικήτας Κουπούζος, εκφράζει τις ευχαριστίες του, στους Ηλία Νίκα, Παναγιώτη Κομπογιαννίτη, Παναγιώτη Πανταζή για τη στήριξη που παρείχαν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα, τόσο την προηγούμενη χρονιά, αλλά και τη φετινή.