Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 13:49

Ξεκίνησε προετοιμασία η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Να έχει ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή έχει ως στόχος της η Εράνη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η φιλιατρινή ομάδα ξεκίνησε την Κυριακή την προετοιμασία της για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, θέλοντας να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, όπως σημείωσε σε σύντομη δήλωση του ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος, μιλώντας χθες στην “Ελευθερία”: “Ξεκινάμε την προσπάθεια μας και φέτος χωρίς πολλά λόγια αλλά με δουλειά. Στόχος μας είναι η ομάδα να παίζει ωραία ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει κάτι υψηλό, αν αυτό είναι κάτι παραπάνω από τη θέση που ήμασταν την περσινή χρονιά θα κάνουμε το καλύτερο για να το πετύχουμε”.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας οι προπονήσεις θα διεξάγονται και στα τρία γήπεδα, ανάλογα με το πρόγραμμα των προπονήσεων. Στην πρώτη δεν έδωσαν το παρών οι Γιώργος Πέππας, που βρίσκεται στην Εύβοια και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 20 του μήνα, καθώς και ο Χρήστος Τσοροβάς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ενθαρρυντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο έμπειρος μέσος Νίκος Χρονόπουλος βρίσκεται στο στάδιο της επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αφού την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα όσο θα ήθελε.

Στα Φιλιατρά θα δώσει τα τρία πρώτα της φιλικά παιχνίδια η Εράνη, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 22 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Τέλλο Αγρα, στις 29 του μήνα θα παίξει με το Καλό Νερό και στις 2 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί με τον Πέλοπα Πύργου.

Απέκτησε τον Παπαθεοδώρου

Παράλληλα με την πρώτη προπόνηση η διοίκηση γνωστοποίησε μία ακόμη μεταγραφή, καθώς προχθές εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Παπαθεοδώρου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε να παίζει μπάλα στα Πράσινα Πουλιά, στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ομάδα Κ18 του Λεβαδειακού και ακολούθησαν οι ομάδες Εθνικός Μελιγαλά, Απόλλων Καλαμάτας και Πανθουριακός.