Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 11:42

Ο Τέλλος Αγρας 1-0 τον Πάμισο στη Μεσσήνη στο πρώτο φιλικό της σεζόν (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

 

Το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε την Κυριακή το απόγευμα ο Πάμισος που αντιμετώπισε στη Μεσσήνη τον Τέλλο Αγρα.

Το φιλικό ήταν περισσότερο για ξεμούδιασμα από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και να δει ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Στο παιχνίδι, η ομάδα των Γαργαλιάνων κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 59’ ο Σωτηρόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι που κέρδισε στο 6’ ο Βέλλης σε ανατροπή από αμυντικό, όμως ο Λάππας κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Αράπι. Επίσης στο 1ό λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα (είχε διάρκεια 80 λεπτά), οι Νησιώτες έχασαν την ευκαιρία για να σκοράρουν όταν σε κόρνερ του Παπαγεωργακόπουλου, ο Μπούνας πετάχθηκε στην μικρή περιοχή σχεδόν και σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο νεαρός Ζόμπολος.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Καλόμαλος χρησιμοποιήσε δύο 11άδες, από μία σε κάθε ημίχρονο και παράλληλα ‘τσέκαρε” κάποιους υπό δοκιμή παίκτες, όπως ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος που έπαιξε στο πρώτο 40λεπτο και ο Αγγελος Σπανός, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος.

Ο Γεωργιόπουλος με καταγωγή από το Μαυρομάτι που αγωνίζεται ως αμυντικός, αλλά και αμυντικός μέσος και ο Σπανός, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ και έπαζε σε ομάδα εκτός Μεσσηνίας. Επίσης πήραν χρόνο συμμετοχής δύο νεαροί που προέρχονται από την Ακαδημία Πάμισος οι Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος και Αγγελος Αγγελόπουλος.

Σε ότι αφορά τον Τέλλο Αγρα που μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας έδωσε το πρώτο του φιλικό, ο προπονητής Δημήτρης Λίτσας χρησιμοποίησε τα παιδιά που έχει στη διάθεση τους τις πρώτες ημέρες, πολλοί από τους οποίους ήταν νεαροί σε ηλικία.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σάρι, Αριστομενόπουλος, Γεωργιόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Ντίσα, Αράπι, Πολυχρόνης, Θώδης, Μπόρχαν, Βέλλης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Οικονομόπουλος, Μπούνας, Καραχάλιος, Σαραντόπουλος, Σπανός, Στασινόπουλος, Τσούκλερης (73’ Αγγελόπουλος), Παπαγιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Γιαννόπουλος, Μωράκης και ο Παπαγεωργακόπουλος (μπήκε στο 73’).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας (70’ Ζόμπολος), Λακριντής, Αλεξανδρόπουλος (24’ Καραχούντρης), Λάζαρης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καυκής, Ηλιόπουλος, Μπολούν, Σωτηρόπουλος, Βελλησάρης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τάρλεφ, Σερέτης, Ταγκαλάκης, Γαλάνης, Ραπάϊ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Μπάμπης Μακρής (πρώην παράγοντας του Α.Σ. Ανδρούσας), ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της Καλαμάτας, οι προπονητές του Ακρίτα Κορώνης Σπύρος Τσίκινης, του Ολυμπιακού Ανάληψης Νίκος Γεωργακλής, φίλοι των δύο ομάδων, ενώ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν οι παράγοντες του Πάμισου

Απινιδωτής στο γήπεδο

Για πρώτη φορά από χθες το δημοτικό στάδιο Μεσσήνης διαθέτει απινιδωτή και οι άνθρωποι που του γηπέδου, καθώς οι όσοι ασχολούνται με τον Πάμισο, εκπαιδεύτηκαν σχετικά με τη χρήση του σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.