Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 12:15

Με στόχο τον τίτλο ξεκίνησε η Κυπαρισσία (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Με στόχο τον τίτλο ξεκίνησε η Κυπαρισσία (φωτό)

Να συνεχίσουμε από εκεί που σταμάτησε η περσινή χρονιά και να διεκδικήσει την πρωτιά είναι ο στόχος της Κυπαρισσίας για τη φετινή περίοδο.

Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Ηλίας Φωτόπουλος στις δηλώσεις του στην “Ελευθερία” με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τον στόχο της ομάδας για τη νέα περίοδο, κάτι που σημείωσε και στην ομιλία τους προς του παίκτες λίγη ώρα πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση.
Ο έμπειρος προπονητής μας είπε: “Η πρώτη κουβέντα που ανέφερα στα παιδιά ήταν ότι εγώ αισθάνομαι ότι συνεχίζω αυτό που σταμάτησε πέρσι. Συνεχίζουμε με την ίδια λογική, την ίδια φιλοσοφία, την ίδια διάθεση, αλλά και το ίδιο κουράγιο ώστε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση”.
Εν όψει της νέας χρονιάς ο κ. Φωτόπουλος θα στηριχθεί σε όλα τα παιδιά που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αλλά και στα νέα αποκτήματα που είναι οι Φώτης Παναγόπουλος, Φώτης Σκοτζάι, Δημήτρης Κατσιώλης, Δημήτρης Καπλάνης, Ανδρέας Σταυρόπουλος, Θανάσης Αντωνόπουλος.

Σε αυτούς έχουν προστεθεί ο Χρήστος Μπουτσικάκης, που είναι εσωτερική μεταγραφή, καθώς αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά λόγω της πανδημίας δεν πρόλαβε να αγωνιστεί. Επίσης τελευταίο απόκτημα για την ώρα είναι ο 16χρονος και πολλά υποσχόμενος μέσος Χρήστος Τσουμάνης, ο οποίος είναι από την Κυπαρισσία, αλλά έπαιζε στον Α.Ο. Πατίστα.
Στα νέα πρόσωπα, που εντάχθηκαν στον Α.Ο.Κ., είναι και δύο νεαροί από το παιδικό τμήμα, οι οποίοι προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα.
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, αλλά και στο γυμναστήριο.
Τρία φιλικά εντός έδρας και έναν εκτός νομού έχει προγραμματίσει να δώσει η Κυπαρισσία. Το ξεκίνημα θα γίνει στις 22 Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσει το Καλό νερό, στις 26 Αυγούστου θα υποδεχτεί τον Ξενοφών Κρεστένων, στις 29 του μήνα θα μεταβεί στον Πύργο, όπου θα αγωνιστεί με τον Πανηλειακό και την επόμενη ημέρα (30/8) θα αναμετρηθεί στην Κυπαρισσία με τον Τέλλο Αγρα.
Τέλος, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Θεόδωρος Ντουγέρογλου, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Θεόδωρος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Μπάρκας, Νίκος Μπουρλάκης και Παναγιώτης Καμαρινός.