Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 13:33

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σταθερή απόδοση και αξιοποίηση των νεαρών (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Να συνεχίσει την ίδια σταθερή πορεία που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια θέλει ο Απόλλωνας Καλαμάτας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα παραπάνω λόγια σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος μιλώντας χθες στην “Ελευθερία” για τους στόχους που θα έχει η ομάδα του, τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. “Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε μια σταθερότητα όπως έχουμε κάνει από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θέλουμε να το συνδυάσουμε με την άφιξη και αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων παιδιών”.
Η Καλαματιανή ομάδα θα έχει φέτος για 3η σερί χρονιά ως έδρα της το γήπεδο του Ασπροχώματος, εκεί όπου χθες ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς. Στην προχθεσινή πρεμιέρα το “παρών” έδωσε σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Φώτη Μάνθο.

Ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος θα έχει ως συνεργάτες του τον Θεόδωρο Σακκά, καθώς και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Κουτίβα. Οσον αφορά το έμψυχο δυναμικό θα έχει στη διάθεση του, τους Ηλία Λαγωνικάκο, Γιάννη Κοτσιλιέρη, Γιάννη Γιακουμή (νέοι), τον νεαρό μεσοεπιθετικό Γιάννη Μούζο, που εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα και προέρχεται από τον Αίαντα, τους Γιώργο Κυριακόπουλο, Βασίλη Κακαλή, Νίκο Περιβολάρη, Γιάννη Παχή, Γιάννη Καραχάλιο, Σπύρο Δασκαλάκη, Γιάννη Τριανταφυλλίδη, Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Ηλία Κουντάνη, Παναγιώτη Παναγάκη, Παναγιώτη Καραβίτη, Αχιλλέα Γκότση, Νίκο Βασιλόπουλο, Δήμο Καρύδη, Δημήτρη Μανωλόπουλο, Κωνσταντίνο Κοσμόπουλο που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Απόλλωνα, καθώς και σε όσους παίκτες ενταχθούν στην ομάδα το επόμενο διάστημα.
Ηδη γίνονται προσπάθειες για να ενταχθούν στην ομάδα ακόμη δύο παίκτες, ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός. Η προτεραιότητα δίνεται στην απόκτηση τερματοφύλακα.
Σε ότι αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, ο προπονητής κ. Σακελλαρόπουλος έχει κλείσει τα πρώτα δύο, που είναι στις 26 Αυγούστου με το Καλό Νερό στο Ασπρόχωμα και στις 29 Αυγούστου με τη δεύτερη ομάδα της Καλαμάτας.