Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 14:32

Ενισχυμένος ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Ανάληψης

Γράφτηκε από τον

Με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, ο Ολυμπιακός Ανάληψης ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα την προετοιμασία του για την φετινή περίοδο.

Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, θέλοντας να έχει καλύτερη πορεία από την περσινή και να κάνει το καλύτερο, όπως τόνισε ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής μιλώντας χθες στην “Ελευθερία”: “Στόχος μας είναι να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Η ομάδα στήνεται με στόχο όχι την παραμονή αλλά να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της ενισχύθηκε σημαντικά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ολοι θα κάνουμε την προσπάθεια μας ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας”
τη φετινή χρονιά ο Νίκος Γεωργακλής, που θα έχει για συνεργάτες του, τους Κώστα Λαμπρόπουλο και Διογένη Μπολέτη, θα στηριχθεί στους Κωστή Παπαβασιλόπουλο, Νίκο Κατσίποδα, Σωτήρη Κουκούτση, Αλέξανδρο Τσώνη, Αποστόλη Μωραγιάννη, Βασίλη Κρεμύδα, Δημήτρη Σκαφιδά, Αγγελο Θεοδωρόπουλο, Κώστα Πράττη, Δημήτρη Μπούνα, Περικλή Χαρμπίλα, Τάσο Βλαχάκη, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, Γουλιέλμο Αντωνίου, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, καθώς και στους νεοαποκτηθέντες Νικουλάε Ραντούκου, Παναγιώτη Μήτρου, Παναγιώτη Δεδούση, Ραφαήλ Σταματόπουλο, Σωτήρη Δημητρακόπουλο, Θεόφιλο Δημητρίου, Γιώργο Καλογερόπουλο. Σε αυτού προστέθηκαν προχθές και άλλοι τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν την προηγούμενη ημέρα. Ο λόγος για τους επιθετικούς Χαράλαμπο Θεοδωσόπουλο, Γιώργο Κάλλα, που αποκτήθηκαν από την Ανδρούσα και ο μέσος Παναγιώτης Σπύρος από τον Παπαφλέσσα Αμφεια.
Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν το γεγονός να πραγματοποιήσουν ακόμη μία μεταγραφή. Υπάρχουν σκέψεις να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού.