Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 15:03

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Να δώσει συνέχεια στην καλή περσινή προσπάθεια (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν την περσινή σεζόν θέλουν και τη νέα περίοδο στην Α.Ε. Μάνης.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της Α.Ε.Μ. Παναγιώτης Δρούγας μιλώντας χθες στην “Ελευθερία” με αφορμή το ξεκίνημα της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
“Θέλουμε να κρατήσουμε τη φιλοσοφία και το στυλ του παιχνιδιού που ξεκινήσαμε την περσινή χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε συνδυαστικό παιχνίδι και να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει επιθετικές αρετές. Από εκεί και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε όποια αδύνατα σημεία είχαμε πέρσι σε ότι αφορά το αμυντικό κομμάτι και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο φέτος. Στόχος κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα μπρος, να έχουμε καλύτερη οργάνωση και να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες στους παίκτες για να αισθάνονται πιο καλά και να δίνουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα. Μια από τις κινήσεις που έγιναν ήταν η ανακατασκευή των αποδυτηρίων της ομάδας”.

Ο Παναγιώτης Δρούγας έχοντας συνεργάτη του, τη νέα περίοδο τον Κώστα Αργυρόπουλο θα στηριχθεί στα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και σε αυτούς που αποκτήθηκαν αυτή την περίοδο και είναι οι Θανάσης Κλουβάτος, Αρης Μουστάκας, Δημήτρης Σκιάς, Βαγγέλης Κουκέας και Βασίλης Ξεροβάσιλας.
Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια, μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί τρία, το πρώτο με την Ομόνοια στην Καλαμάτα και τα άλλα δύο στον Κάμπο με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και τον Εθνικό Μελιγαλά αντίστοιχα.