Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 13:27

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Επιστρέφει για να μείνει στην Α’ τοπική (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Επιστρέφει για να μείνει στην Α’ τοπική (φωτό)

 

Η παραμονή στην Α’ τοπικής είναι ο βασικός στόχος του Παπαφλέσσα Χώρα που επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας.

Τη Δευτέρα το απόγευμα η ομάδα της Χώρας ξεκίνησε την προετοιμασίας της για την καινούργια χρονιά, που όπως προαναφέραμε θα την βρει στην Α’ κατηγορία του νομού.
Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα θα αγωνιστεί σε μια άγνωστη κατηγορία, όμως θα γίνει προσπάθεια απ’ όλους διοίκηση, προπονητή, παίκτες, πρώτα απ’ όλα να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα να αξιοποιηθούν όλοι οι παίκτες που προέρχονται από τη Χώρα, αλλά και τη γύρω περιοχή.
Το ντόπιο στοιχείο είναι έντονο, καθώς τόσο τα παιδιά που ανανέωσαν και κάποια που έχουν αποκτηθεί προέρχονται από τη Χώρα και τη γειτονική περιοχή. Βέβαια η διοίκηση αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα και με άλλους 2 με 3 παίκτες, πέρα από τους 4 που έχει αποκτήσει, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Νώντας Τσέρτος, Αγγελος Τσέρτος, Κώστας Δημόπουλος, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Στάθης Κωνσταντόπουλος, Στάθης Ρουσόπουλος, Τάσος Γρηγορόπουλος, Λεντιάνο Τσαναλία, Πέτρος Κακριδώνης, Διονύσης Ντότσι, Μάρκος Ντότσι, Αλεξανδρόνικος Μαγγανάς. Από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν οι Μάρκος Μαρκόπουλος, Γιάννης Κανελλόπουλος, Θανάσης Κούρταλης, Δημήτρης Μπάρκας και στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν οι Αντώνης Σπυρογιάννης, Βασίλης Μπουρλουκάς. Σε αυτούς αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προστεθούν ακόμη δύο με τρεις παίκτες που θα αποκτηθούν από το μεταγραφικό παζάρι.
Ετσι ο προπονητής Λυκούργος Ανδρώνης που θα βρίσκεται στο πάγκο για δεύτερη σεζόν θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν τεθεί.
Τέλος έχουν κλείσει τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια, το πρώτο είναι στις 14 Αυγούστου με τον Τέλλο Αγρα και το δεύτερο στις 23 του μήνα με τον Τσικλητήρα Πύλου.