Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 14:37

Γρήγορη παραμονή στην Α’ τοπική θέλει το Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον

 

Να πετύχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή του στην Α’ τοπική έχει ως κύριο στόχο του το Καλό Νερό, που θα αγωνιστεί φέτος για δεύτερη σερί περίοδο στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας.

Η Τριφυλιακή ομάδα ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη την προετοιμασία της στο γήπεδο της Κυπαρισσίας που θα είναι και τη φετινή χρονιά η έδρα της.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο Τάκης Παναγόπουλος (φωτό), παίρνοντας τη θέση του Σάκη Διονυσόπουλου.

Ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο: “Στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή και να μην παλεύει για τη σωτηρία της. Επίσης στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα είναι υπέρ μας αν καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο ψηλά γίνεται. Είναι θετικό γεγονός ότι 8 με 10 παιδιά, που συνεχίζουν στην ομάδα ότι είναι αρκετά χρόνια μαζί και μαζί με τις προσθήκες παικτών που θα κάνουμε, πιστεύουμε ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί”.

Το έμψυχο υλικό, απαρτίζεται σχεδόν από τα περισσότερα παιδιά που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, καθώς και σε όσους ήρθαν στην ομάδα μέχρι σήμερα και σε όσους αποκτηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα νέα αποκτήματα είναι ο 33χρονος αμυντικός Αντώνης Κωνσταντόπουλος (από ΑΕΚ Καλαμάτας), ο 29χρονος επιθετικός Λουίζος Σπυρόπυλος (από Αμυκλιακό Α’ τοπική Λακωνίας), ο 35χρονος μεσοεπιθετικός Θεόδωρος Δασκαλάκης (από Σπερχογεία), ο 25χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Λούτος (από ομάδα της Ηλείας), ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Σταματόπουλος (από την Αργυρούπολη) και οι 17χρονοι Καλούντιο Παλικέσι τερματοφύλακας, Παναγιώτης Αντωνόπουλος δεξί μπακ, οι οποίοι έπαιζαν στο Διαγόρα Κοπανακίου.

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστεί, καθώς έχουν προχωρήσει οι επαφές για την προσθήκη δύο παικτών με το βάρος να πέφτει κυρίως στην απόκτηση αμυντικού.

Παράλληλα με τις προπονήσεις, έχουν προγραμματιστεί και τα πρώτα φιλικά τεστ προετοιμασίας. Συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου θα παίξει με την Κυπαρισσία, στις 26 Αυγούστου με τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα και στις 29 του μήνα θα μεταβεί στα Φιλιατρά για να αγωνιστεί με την Εράνη.