Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 17:23

Πέντε παίκτες απέκτησε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου

Γράφτηκε από τον
Πέντε παίκτες απέκτησε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου

Τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου.

Οι πρώτες κινήσεις αφορούν την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας από το μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχουν αποκτηθεί 5 παίκτες. Συγκεκριμένα, τη φανέλα του Βλαχόπουλου τη νέα περίοδο θα φορούν ο 37χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Λύσσαρης (από Χανδριναϊκό), ο 25χρονος μέσος Γιάννης Ντερβίσι, ο οποίος είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού την περσινή σεζόν στο Νέστωρα Πύλου, ο 25χρονος αμυντικός μέσος Νίκος Βασιλόπουλος (από Χανδριναϊκό), που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μεθώνη, Τσικλητήρα Πύλου και ομάδες της Ρόδου, ο 32χρονος επιθετικός Βασίλης Γιάνναρης (από Χανδριναϊκό) και ο 32χρονος μέσος Βασίλης Ρηγόπουλος (από Χανδριναϊκό).
Η ενίσχυση θα συνεχιστεί μιας και συνεχίζονται οι συζητήσεις με δύο παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.
Από εκεί και πέρα ο έμπειρος αμυντικός Βαγγέλης Καπακλής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για δεύτερη σερί χρονιά, καθώς είναι από τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες από το υπάρχον δυναμικό παραμένουν στη ομάδα και τη φετινή περίοδο.
Παρελθόν από το Βλαχόπουλο αποτελούν οι Παναγιώτης Τσώνης και Γιώργος Γάλλος, οι οποίοι θα συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο στη νεοσύστατη ομάδα της Φοινικούντας. Επίσης άλλοι δύο παίκτες δεν θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τους Σταύρο Σωτηρόπουλο και Διονύση Λάζαρη που θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά να αγωνίζονται στον Τέλλο Αγρα, με τον δεύτερο να παραχωρείται με μεταγραφή.
Σχετικά με την προετοιμασία, η ημερομηνία έναρξης είναι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Βλαχόπουλου.