Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 17:56

Ανανεώσεις και μεταγραφές στον Α.Ο. Λεϊκων

Γράφτηκε από τον
Ανανεώσεις και μεταγραφές στον Α.Ο. Λεϊκων

Το βάρος στην στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας έχει δώσει αυτές τις ημέρες η διοίκηση του Α.Ο. Λείκων.

Η διοίκηση και ο προπονητής Παναγιώτης Ζουζούνης κινούνται σε δύο μέτωπα, το πρώτο αφορά τις συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό ώστε να ξεκαθαρίσουν ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και το δεύτερο αφορά την ενίσχυση της ομάδας μέσα από το μεταγραφικό παζάρι.
Στο θέμα των ανανεώσεων μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει να αγωνίζονται στην ομάδα και τη νέα περίοδο οι Χρήστος Κάρλος (τερματοφύλακας), Νίκος Μιχαλόπουλος, Μάριος Καννάς, Νίκος Πετρόπουλος, Θάνος Μανεσιώτης, Λεωνίδας Δημητρίου (αμυντικοί), Κώστας Μανεσιώτης, Αγγελος Παναγιωτούνης, Γιάννης Δημητρίου (μέσοι), Φοίβος Σκουρτίδης, Τέλης Βρυώνης-Μπαλινγκό, Μάκης Μπιρλής (επιθετικοί).
Οσο για τη μεταγραφική ενίσχυση μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί δύο παίκτες ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος και ο Αποστόλης Γκολώνης. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι έμπειρος αμυντικός και αγωνιζόταν στον Α.Ο. Φυτειάς και ο Γκολώνς είναι τερματοφύλακας και αγωνιζόταν στην ομάδα ΑΝΩ Μερά της Μυκόνου. Τους δύο παίκτες θα ακολουθήσουν και άλλοι μιας και στόχος είναι να πραγματοποιηθούν ακόμη 7 μεταγραφές.
Από εκεί και πέρα παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο 18χρονος μέσος Κοσμάς Κώστα, που πήγε Δώριο και ο έμπειρος αμυντικός Παναγιώτης Γεννάτος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.
Η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της ομάδας στο αθλητικό κέντρο Λεΐκων Ιωάννης Κάρτσωνας. Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.
Τέλος η διοίκηση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με γνωστό προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει τη λειτουργία της ακαδημίας.