Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 21:16

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Δείπνο της διοίκησης για την έναρξη της σεζόν

Γράφτηκε από τον

Δείπνο παρέθεσε την Δευτέρα η διοίκηση του Π.Α.Σ. Ράχης στο "Seaside Cafe Bar", στην παραλία Καλαμάτας.

Αφορμή ήταν η έναρξη της νέας σεζόν, αφού το πρωί της Δευτέρας, η καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της, υπό τις οδηγίες των προπονητών Αλέξη Ζωγόπουλου και Χρήστου Παπαγεωργίου.
Ταυτόχρονα, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γιορταστεί η κατάκτηση του τίτλου στον 2ο Ομιλο της Β' τοπικής και της ανόδου στην Α1, καθώς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα που είχαν παρθεί, αυτό δεν είχε καταστεί εφικτό.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης.
Παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Γιαννακόπουλος, ο βασικός χρηματοδότης Νίκος Λιάππας, το μέλος της διοίκησης Αργύρης Λιάππας, ο υπεύθυνος πολιτιστικών δράσεων Λεωνίδας Λιάππας, καθώς και οι εξωδιοικητικοί παράγοντες, Παναγιώτης Μπαρνασσάς, Ηλίας Ευτυχιάκος.
Φυσικά το παρών το τεχνικό δίδυμο Αλέξης Ζωγόπουλος, Χρήστος Παπαγεωργίου και οι ποδοσφαιριστές τόσο του Π.Α.Σ. Ράχης, όσο και του Ερμή Καλαμάτας που λειτουργεί ως προθάλαμος, αλλά και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Παναγιώτης Πεφάνης και Μιχάλης Γεωργιόπουλος.
Τέλος, το πρώτο φιλικό της νεοφώτιστης στην Α1 τοπική ομάδας θα δοθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στη Μεσσήνη.