Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 20:31

Μίτσελ: "Προτεραιότητα ο γκολτζής..."

Γράφτηκε από τον

Καμία αμφιβολία δεν είχε ο Μίτσελ για το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των Πειραιωτών με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (29/4) αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας με το σύλλογο, ενώ επιβεβαίωσε την αποχώρηση των συνεργατών του και αποκάλυψε πως υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τεχνικό τιμ ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός κόουτς έκανε σαφές πως ο Ολυμπιακός θα κάνει λίγες και καλές προσθήκες και έδειξε πρόθεση να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα των ακαδημιών.

Επίσης,
μίλησε αναλυτικά και για τα μεταγραφικά ζητήματα, αποκαλύπτοντας πως ο Ολυμπιακός μιλά με υποψήφιους στόχους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μεξικανός Πουλίδο.

«Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για τη συνεργασία», τόνισε αρχικά ο Μίτσελ για την αποχώρηση των συνεργατών του, ενώ αναφερόμενος στον Νικοπολίδη είπε: «Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για το μεταγραφικό σχεδιασμό του... νέου Ολυμπιακού, απάντησε: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό το σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά. Προτιμάμε φέτος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας να μη γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου άρεσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών».

Όσο για την παραμονή του στον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στο σύλλογό μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα επεισόδια του επαναληπτικού ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουν τέτοιες εικόνες όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα, αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια», ενώ για τους στόχους της νέας σεζόν εξήγησε: «Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Μάλιστα, μίλησε και για τα μεταφραφικά ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό αποκαλύπτοντας: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Από όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή τη στιγμή δεν τον έχουμε».

Στη συνέχεια ο Μίτσελ έκανε γνωστό πως ο ένας από τους παίκτες με τους οποίους μιλούν οι Πειραιώτες είναι ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο γράφουν εδώ και μέρες οι εφημερίδες και συνέχισε επισημαίνοντας: «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει καμία ενεργή πρόταση αυτή τη στιγμή από άλλη ομάδα για παίκτη του Ολυμπιακού. Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR