Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 12:58

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Σπουδαία μεταγραφή με Γρηγόρη Παπαγεωργίου!

Γράφτηκε από τον

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τα δεδομένα της Α1 τοπικής ολοκλήρωσε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία, Π.Α.Σ Ράχης, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Γρηγόρη Παπαγεωργίου!

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός αποχώρησε από την Ανδρούσα ύστερα από δύο χρόνια και είχε προτάσεις από πολλές ομάδες, όμως πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι ιθύνοντες του συλλόγου και είπε το "ναι" στην πρόταση που του κατέθεσαν.
Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στην Α' τοπική, κύπελλο Μεσσηνίας, έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές στο κορυφαίο επίπεδο του Νομού μας και με την εμπειρία του αναμένεται να συνεισφέρει στην περαιτέρω εξέλιξη των πολλών νεαρών παικτών που διαθέτει η καλαματιανή ομάδα.
Μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και μεσαία γραμμή, διακρίνεται για τον δυναμισμό του και ανεβάζει κι άλλο την ποιότητα του ρόστερ.
Ο Γρ. Παπαγεωργίου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Μεσσηνιακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Α.Ε. Σπάρτη, Αίαντα, Φαραί, Απόλλωνα Καλαμάτας, Τσικλητήρα Πύλου, Δωριέα Δωρίου, Παπαφλέσσα Χώρας, Α.Ο. Διαβολιτσίου και Ανδρούσα.
Να σημειωθεί πως στον Π.Α.Σ Ράχης θα βρει τον αδερφό του, Χρήστο, που από φέτος θα έχει διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή, μαζί με τον Αλέξη Ζωγόπουλο και αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα μετά τον Θανάση Τσακόγιωργα.