Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 16:11

Η UEFA απέκλεισε την Ντρίτα λόγω κορονοϊού!

Γράφτηκε από τον

Η Ντρίτα, ομάδα από το Κόσοβο, δεν θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Champions League, καθώς η UEFA αποφάσισε τον αποκλεισμό της, λόγω των δύο κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην αποστολή της.

Η πειθαρχική της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, αποφάσισε να δώσει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο στη Λίνφιλντ της Β. Ιρλανδίας, κατακυρώνοντας υπέρ της με 3-0 τον αγώνα, με την Ντρίτρα.

Κι αυτό διότι, στην αποστολή των Κοσοβάρων, εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα Covid-19 κι έτσι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η UEFA αποφάσισε για πρώτη φορά φέτος, να εφαρμόσει το συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο υπερψηφίστηκε προ δεκαημέρου, το οποίο προβλέπει πως αν μία ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τουλάχιστον 13 παίκτες διαθέσιμους πριν από έναν αγώνα, θα τον χάνει στα χαρτιά με 3-0.

Ετσι, η Λινφιλντ πέρασε από τον πρώιμο προκριματικό, προκρίθηκε... άνετα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Λέγκια Βαρσοβίας, στην Πολωνία την Τρίτη (18/08)

Πηγή: gazzetta.gr