Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020 11:39

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

 

Δύο εβδομάδες προετοιμασίας συμπληρώνει το Διαβολίτσι που προετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Οι προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες είναι διπλές, πρωί – απόγευμα, με το βάρος να ρίχνεται στη φυσική κατάσταση, χωρίς βέβαια να λείπουν τα παιχνίδια με μπάλα και οι ασκήσεις τακτικής.

Ο προπονητής του ΑΟΔ Αλέξης Μαντζούνης δουλεύει με 20-22 παίκτες καθημερινά και είναι ευχαριστημένος από το ζήλο που δείχνουν οι παίκτες του και από το πως αφομοιώνουν αυτά που τους ζητά.

Σήμερα ανήμερα της εορτής της Παναγίας ο Τριφύλιος τεχνικός θα δώσει το πρώτο ρεπό στους παίκτες. Η επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει με διπλές ως επί τω πλείστον προπονήσεις, ενώ το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για το άλλο Σάββατο 22 Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής ο Α.Ο. Διαβολιτσίου έχει προχωρήσει σε έξι μεταγραφές.

Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί οι Παύλος Σουλαντίκας, Σωκράτης Τσουκαλάς, Στάθης Βλάχος, Ιπποκράτης Δήμας, Αλέξανδρος Τσεπελέ και Γιάννης Κοτσοβός.

Από εδώ και πέρα ίσως γίνουν μία δύο προσθήκες, αν κριθεί απαραίτητο ανάλογα με το πως θα πηγαίνει η προετοιμασία και κατά πόσο θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ’ εθνικής οι ορισμένοι νεαροί που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.