Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020 13:20

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ξεκίνησε προετοιμασία με αισιοδοξία και ενισχυμένο ρόστερ

Γράφτηκε από τον

 

Με αισιοδοξία και πίστη για το καλύτερο ξεκίνησε προετοιμασία την Τετάρτη το απόγευμα ο Τσικλητήρας Πύλου.

Η ομάδα της Πύλου θα εμφανιστεί με ενισχυμένο ρόστερ στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, μιας και έχει προχωρήσει σε τέσσερις καλές μεταγραφές, ενώ διατήρησε το σύνολο σχεδόν του ρόστερ της περσινής περιόδου.

Πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ήταν ο μέσος Δημήτρης Γεωργιάδης και ο μεσοαμυντικός Βαγγέλης Σεφερασι. Και οι δύο τους είχαν φορέσει και πάλι τη φανέλα του Τσικλητήρα και επέστρεψαν από Απόλλωνα Πεταλιδίου και Παπαφλέσσα Χώρας.

Τελευταίες προσθήκες οι Σούλα και Μεμά

Τρίτη κίνηση ο επιθετικός Τζουλιάνο Σούλα, που κι αυτός είχε αγωνιστεί με επιτυχία πριν δύο χρόνια στην ομάδα της Πύλου, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Μεθώνης.

Η τέταρτη και τελευταία χρονικά μεταγραφή είναι ο Κίκο Μέμα, 21χρονος αριστεροπόδαρος μπακ που πέρυσι ήταν στο Διαβολίτσι και είχε ορισμένες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Από εκεί και πέρα ίσως γίνουν 1-2 ακόμη κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, με τους ιθύνοντες του Τσικλητήρα να έχουν δίαυλο επικοινωνίας με ορισμένους παίκτες.

Αντιθέτως ο μοναδικός παίκτης που αποχώρησε από την ιστορική ομάδα ήταν ο Ράτσεβ, ενώ άγνωστο είναι αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Βασίλης Πανταζόπουλος.

Στον παγκο του Τσικλητήρα Πύλου παρέμεινε για μία ακόμη σεζόν ο Γιάννης Σουρέλης που επισημαίνει πως στόχος της ομάδας είναι να έχει μια γρήγορη παραμονή και να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Σήμερα εορτή της Παναγίας οι παίκτες θα πάρουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί από αύριο Κυριακή με καθημερινές προπονήσεις.

Ο Χωραϊτης τεχνικός έχει κλείσει και δύο φιλικά για την ομάδα του.

Το πρώτο είναι με την Χώρα την Κυριακή 23 Αυγούστου και το δεύτερο με την Σπερχογεία στις 2 Σεπτεμβρίου.