Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 16:26

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Φιλική νίκη 5-0 επί της Χώρας

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Φιλική νίκη 5-0 επί της Χώρας

Φιλικό προετοιμασίας έδωσαν την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων ο Τέλλος Αγρας με τον Παπαφλέσσας Χώρας, με τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν με 5-0.

Πρόκειται για δύο ομάδες που θα κοντραριστούν και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, μετά από μια δεκαετία!
Για την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα που έχει ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό, μιας και είχε προηγηθεί η φιλική νίκη επί του Παμίσου στη Μεσσήνη με σκορ 1-0.
Αντιθέτως για την ομάδα του Λυκούργου Ανδρώνη αυτό ήταν το πρώτο φιλικό, ενώ το δεύτερο θα δοθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου στην Πύλο με τον Τσικλητήρα.
Ολα τα γκολ από τη φιλική αναμέτρηση σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε ο νεαρός Λακριντής στο 50’ με κοντινό σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργιόπουλος με σουτ έκανε το 2-0.
Στο 62' ήταν η σειρά του Τηλεμάχου να χριστεί σκόρερ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γεωργιόπουλου.
Στο 70' ο Τάρλεφ με κεφαλιά έκανε το 4-0 μετά από κόρνερ του Γεωργιόπουλου και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Μπολούν επίσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λάζαρη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας (60' Ζόμπολος), Καραχούντρης, Γεωργόπουλος (46' Γεωργακόπουλος), Βελλησάρης, Αλεξανδρόπουλος (46' Τάρλεφ), Ηλιόπουλος (46' Γαλάνης), Καυκής (46' Λάζαρης), Λακριντής, Σωτηρόπουλος (46' Γεωργιόπουλος), Τηλεμάχου, Μπολούν.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Κούρταλης, Τσαναλίας, Δημόπουλος, Ρουσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ντότσι, Γκεβόρι, Τσέρτος, Τσόπελας, Μπάρκας, Μαρκόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Μαγκανάς, Κυριακόπουλος, Κανελλόπουλος, Σπυρόγιαννης, Μπουρλούκας, Ανδρικόπουλος, Δ. Ντότσι, Ζαφειρίου,
Π. Μαγκανάς και Γ. Κανελλόπουλος.