Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2020 14:57

Ξεκινά προετοιμασία η ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον


Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για του παίκτες της ΑΕΚ Καλαμάτας σήμερα μετά από σχεδόν 6 μήνες.


Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα ξεκινήσει το απόγευμα την προετοιμασία της με την πρώτη συνάντηση, της διοίκησης, του προπονητή Αγγελου Σπάλλα και των παικτών να είναι στις 7 το απόγευμα στα αποδυτήρια, στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υπάρξει σύντομη ομιλία από τους παράγοντες και τον προπονητή και στη συνέχεια αφού μοιραστεί το αθλητικό υλικό θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν την προετοιμασία. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί ποια ημέρα θα γίνει ο αγιασμός της ομάδας.
Ο Αγγελος Σπάλλας θα έχει στη διάθεση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους Τζανέτο Κατσαρέα, Χρήστο Εμμανουήλ, Γιάννη Κατσαρό, Στάθη Κουτουμάνο, Παναγιώτη Γερμάνη, Γιώργο Τσικρικά, Αντώνη Χριστόπουλο, Παναγιώτη Αναστασόπουλο, Νίκο Πέτροβα, Οδυσσέα Διπλάρη, Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Νικήτα Πλαγιανό, Γιώργο Κοντούλη, Θανάση Χρόνη, Βασίλη Δημητρίου, Στέλιο Χρεββατόπουλο, Γιάννη Ρούσεφ, Κώστα Παπαλάμπρο, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, τους Αρτέμη Παλιά, Παναγιώτη Σταματόπουλο, που αποτελούν τις δύο πρώτες μεταγραφές, αλλά και σε όσους αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες.
Στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 4 με 5 παίκτες με τους οποίος οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση εξέδωσε την κάρτα φίλου της ΑΕΚ Καλαμάτας για τη νέα περίοδο. Φυσικά στόχος είναι να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει όποιες δυσκολίες της παρουσιαστούν στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περίοδο. Η σχετικά ανακοίνωση αναφέρει: “Κυκλοφορεί η νέα κάρτα φίλου της ΑΕΚ Καλαμάτας. Κάρτα διαρκείας, αγάπη διαρκείας!”.