Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 15:05

Μπαίνει στο γήπεδο ο Ηρακλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον


Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Καλαμάτας, καθώς σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.


Η διοίκηση και ο προπονητής Αρης Γαλανόπουλος (φώτο))  έχουν καλέσει τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στις 6 το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας στον Ανατολικό Κέντρο, στο παλιό στρατόπεδο “Παπαφλέσσα”. Εκεί αφού μοιραστεί το αθλητικό υλικό θα ακολουθήσει στον εξωτερικό χώρο τον αποδυτηρίων ο καθιερωμένος αγιασμός ώστε να πάει κυλήσει η χρονιά χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Στη συνέχεια ο προπονητής Αρης Γαλανόπουλος σε σύντομη ομιλία του θα ενημερώσει τους παίκτες για τους στόχους της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν, καθώς επίσης και για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και μετά θα μεταβούν στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” όπου στις 7 μ.μ. έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένεται να υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή γιατί και τη φετινή περίοδο θα στηριχθεί κυρίως στους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα.
Αν και η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις, ήδη έχει προγραμματίσει τα πρώτα φιλικά που θα δώσει στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Συγκεκριμένα έχουν οριστικοποιηθεί δύο φιλικά, το πρώτο είναι για το Σάββατο 22 Αυγούστου με τον Πανθουριακό και την Τετάρτη 26 του μήνα με την Σπερχογεία.