Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2020 15:49

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπήκε στο γήπεδο με βλέψεις πρωταθλητισμού

Γράφτηκε από τον

Να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα να συνεχίζει να έχει την αγωνιστική εικόνα των τελευταίων ετών είναι οι στόχοι του Ηρακλή Καλαμάτας για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.


Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο προπονητής Αρης Γαλανόπουλος σε δηλώσεις του λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία. “Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα είναι αυτοσκοπός”, είπε στη αρχή και πρόσθεσε: “Από εκεί και πέρα θέλουμε να συνεχίζουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα”.
Λίγη ώρα νωρίτερα στα αποδυτήρια της ομάδας, που βρίσκονται δίπλα από το γήπεδο, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Στην συνέχεια ο κ. Γαλανόπουλος με τους παίκτες του βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του “Π. Μπαχράμης” και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Το παρών έδωσε ο Γαβρίλης Φυκούρας, ο οποίος εκτός από ποδοσφαιριστής θα βοηθάει και από τον πάγκο ως συνεργάτης του Αρη Γαλανόπουλου. Επίσης διπλό ρόλο, αυτό του παίκτη και προπονητή τερματοφυλάκων θα έχει ο έμπειρος Πάρης Καλλιντέρης, που αποτελεί μέχρι στιγμής το τελευταίο απόκτημα της ομάδας.
Το έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή για τη φετινή περίοδο αποτελούν οι Παναγιώτης Αλάμαρας, Πάρης Καλλιντέρης, Παναγιώτης Καπράλος, Κώστας Μαγκλάρας, Βασίλης Ζαφειρόπουλος, Γιώργος Φυκούρας, Γιώργος Παπαδέας, Μάρκος Φίλαϊ, Κώστας Μπρακούλιας, Βασίλης Πανταζής, Παναγιώτης Μουρούφας, Βασίλης Μπάκας, Δημήτρης Βλαχάκης, Αναστάσης Δρούγας, Γιάννης Κουνάδης, Χρήστος Μπάκας, Ηλίας Βαΐτσης, Παναγιώτης Σπαντιδέας, Φίλιππος Παναγόπουλος, Σπύρος Μάρης, Γαβρίλης Φυκούρας, Εμμανουήλ Τσίνα, Σταύρος Αδαμόπουλος, Νίκος Διαμαντόπουλος, Στέλιος Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Κυριακόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος και Ηλίας Δαρσακλής. Ο τελευταίος θα ενταχθεί στην ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες όταν και θα λήξει και τυπικά η συνεργασία του με τον Χανδριναϊκό.
Το προσεχές Σάββατο ο Ηρακλής θα δώσει και το πρώτο φιλικό τεστ, που είναι με τον Πανθουριακό. Εχει κλειστεί ένα ακόμα φιλικό με την Σπερχογεία, το οποίο θα γίνει στις 26 Αυγούστου.