Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 14:09

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Με οδηγό την... περσινή πορεία ξεκίνησε προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

Να διατηρήσει το αγωνιστικό πρόσωπο που είχε και την προηγούμενη σεζόν και το κυριότερο να συνεχίσει να είναι ομάδα, είναι οι στόχοι του Ακρίτα Κορώνης για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.


Αυτό τόνισε ο Παντελής Κρητικάκης εκ μέρους της διοίκησης του Ακρίτα, στην πρώτη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου η οποία έγινε προχθές το απόγευμα. Ο παλιός ποδοσφαιριστής και πλέον παράγοντας της ομάδας στη σύντομη ομιλία του ανέφερε: “Πρώτα απ’ όλα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μείνουμε ομάδα. Το εύκολο ήταν αυτό που κάναμε πέρσι που φτάσαμε εκεί που φτάσαμε, αλλά το δύσκολο είναι να διατηρηθούμε σε αυτή τη θέση. Πάνω απ’ όλα όμως να παραμείνουμε ομάδα”.
Από την πλευρά του ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης στο χαιρετισμό του σημείωσε μεταξύ άλλων: “Στόχος μας είναι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία όπως πέρσι. Επίσης θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία”.
Στην προετοιμασία, συμμετέχουν και 4 νεαροί, οι Χρήστος Λυμπέρης, Βασίλης Σαρδέλης, Διονύσης Μάραντος, Μάνος Τσελά, που προέρχονται από τις ομάδες υποδομής του Ακρίτα.
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Κορώνης, την προσεχή Κυριακή θα δοθεί ρεπό στους παίκτες και στις 29 του μήνα ο Ακρίτας θα δώσει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ανάληψης.
Να σημειωθεί ότι πριν την προπόνηση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται, όσοι ήταν παρών στο γήπεδο πέρασαν από θερμομέτρηση, όλοι φορούσαν μάσκες (με το σήμα της ομάδας), μοιράστηκαν αντισηπτικά, ενώ είχε προηγηθεί η απολύμανση σε όλους τους χώρους των αποδυτηρίων εσωτερικά και εξωτερικά. Αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ομιλίες, ο Σπύρος Τσίκινης και οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν την πρώτη προπόνηση.