Κυριακή, 23 Αύγουστος 2020 15:07

ΕΠΣΜ: Το εξοδολόγιο διαιτησίας για τα φιλικά παιχνίδια

Γράφτηκε από τον

 Σε αγωνιστικούς ρυθμούς κινούνται πλέον οι ομάδες της Μεσσηνίας και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τους ορισμούς διαιτητών στα φιλικά παιχνίδια.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Ε/Δ Γιώργος Μπλάνας γίνεται αναφορά στον τρόπο με το οποίο θα “κλείνουν” οι ομάδες διαιτητές, αλλά και τα έξοδα ανάλογα με την κατηγορία. Η ανακοίνωση αναφέρει: “ Η ΕΔ/ΕΠΣ Μεσσηνίας επιθυμεί να ενημερώσει τα σωματεία πως για τον ορισμό διαιτητών για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων χρειάζεται να αποστείλουν e-mail στο blanasg1977@gmail.com η να τηλεφωνήσουν στο 6942434211 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης γνωστοποιείται πως το εξοδολ;oγιο διαιτησίας διαμορφώνεται ως εξής.
Για ομάδες Γ εθνικής 70 ευρώ πλέον την μετακίνηση. Για ομάδες Α και Α1 κατηγορίας 50 ευρώ πλέον μετακίνηση. Για ομάδες Β κατηγορίας 40 ευρώ πλέον μετακίνηση. Τέλος να υπογραμμιστεί πως οι φιλικοί αγώνες πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον covid 19 που ανακοίνωσε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ”.