Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2020 15:03

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο την παραμονή

Γράφτηκε από τον


Την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε η Α.Ε. Αβίας την προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.


Ο Διονύσης Πουλής που θα βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας για ακόμη μία σεζόν σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων μας είπε:
“Σίγουρα ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά το καλό είναι ότι πολλά παιδιά από το παιδικό τμήμα ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα. Στόχος είναι να τα βοηθήσω να προσαρμοστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα στην μεγάλη ομάδα για να μπορέσουν και αυτά με τη σειρά τους να βοηθήσουν ώστε να υλοποιήσουμε το στόχο της παραμονής”.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ενσωματωθούν σταδιακά και άλλοι παίκτες οι οποίοι λόγω επαγγελματικών δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στις προπονήσεις των πρώτων ημερών.
Η δεύτερη μεταγραφή της Α.Ε. Αβίας, μετά τον έμπειρο αμυντικό Παναγιώτη Παπανικολόπουλο, είναι ο 23χρονος μέσος Τάσος Καλογερόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα Β’ τοπικής Μεσσηνίας. Η ενίσχυση θα συνεχιστεί, αφού γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Εχουν προχωρήσει οι συζητήσεις μαζί τους και είναι πιθανόν μέσα στην εβδομάδα η διοίκησης να ανακοινώσει τις μεταγραφές.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ