Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2020 15:05

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: 4-1 τον Εθνικό στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Τσουκαλά (2), Πιτσιλή και Γεωργιόπουλο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε το Σάββατο στο Μελιγαλά με 4-1 τον τοπικό Εθνικό (το γκολ ο Ροβολής) στο πρώτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες.

Τόσο ο Αλέξης Μαντζούνης, όσο και ο Παναγιώτης Πολίμος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ο ΑΟΔ ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και ο Εθνικός γι' αυτό της Α' τοπικής. Η διαφορά της μίας κατηγορίας φάνηκε από ένα σημείο και μετά στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου με τον Πιτσιλή. Στο 65' ο Τσουκαλάς διπλασίασε τα τέρματα για το Διαβολίτσι, με τον Εθνικό να μειώνει σε 1-2 πέντε λεπτά αργότερα χάρη σε γκολ του Ροβολή.
Ο Τσουκαλάς στη συνέχεια έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων για τον ΑΟΔ που πέτυχε ένα ακόμα γκολ με τον Γεωργιόπουλο για το τελικό 1-4.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Μακρής, Φέστας, Χαραλαμπόπουλος, Σαραντόπουλος, Ράτσεφ, Λάγιος, Σαούτης, Ρουμελιώτης, Κλεφτόγιαννης, Παπαδόπουλος. Επαιξαν και οι Νικέλης, Διακουμάκος, Κωτσιόπουλος, Βλαχόπουλος, Φρέσκας, Ροβολής, Ζύλφο, Στούκας. Κωστόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Kωνσταντακόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Μπαλόπουλος, Αθανασόπουλος, Γκελγκέρια, Μουλιάτος, Φωτόπουλος.Τσεπελέ, Κοτσοβός. Σταματελόπουλος. Επαιξαν και οι Δήμας, Σουλαντίκας, Γεωργιόπουλος, Τσουκαλάς, Κυριακούλης, Θ. Σταματελόπουλος, Σπ. Αθανασόπουλος.