Τρίτη, 25 Αύγουστος 2020 15:11

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Οι εντυπώσεις Μάλαμα από το πρώτο φιλικό

Γράφτηκε από τον

 

Καλή παρουσία στο πρώτο φιλικό τεστ για τη νέα χρονιά είχε ο Απόλλων Πεταλιδίου, την οποία συνδύασε με νίκη επί του Παναθηναϊκού Καλαμάτας

.
Αν και ήταν το πρώτο τεστ, ο προπονητής τη ομάδας Παντελής Μάλαμας έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι που παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή κατάφεραν να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούσαν. Ο προπονητής του Απόλλωνα σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” για την πρώτη φιλική αναμέτρηση σημείωσε: “Εμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτά που τους ζήτησα. Είδα κάποια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις, ότι τα έβγαλαν σε μεγάλο βαθμό στον αγώνα. Για την εποχή που βρισκόμαστε τα πήγαν καλά. Σημαντικό επίσης ότι όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής και είχα την ευκαιρία να δω την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται”.
Στο φιλικό που έληξε 5-0 υπέρ του Απόλλωνα τα γκολ έβαλαν οι Μαραβέλας (1-0 στο α’ μέρος με διαγώνιο σουτ), Γ. Χαρλέπας (με ισάριθμα σουτ 3-0), Γ. Παναγόπουλος (4-0 σουτ) και ο νεαρός Κ. Λέρας (5-0 σουτ), αγωνίστηκαν και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Παναγιώτης Φαράντος, Χρήστος Μαραβέλας (που σκόραρε), Δημήτρης Σώκαλης και Χρήστος Μπαστακός.
Αναμένεται να γίνουν και άλλες μεταγραφές ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Στόχος είναι να αποκτηθούν δύο με τρεις παίκτες.
Το ερχόμενο Σάββατο ο Απόλλωνας θα δώσει το δεύτερο φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Πεταλίδι τον ΠΑΣ Ράχη. Μέχρι τότε όμως όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με καθημερινές προπονήσεις.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ