Τρίτη, 25 Αύγουστος 2020 17:32

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βελτιωμένη στο φιλικό με Μάνη

Γράφτηκε από τον

Αισιόδοξα μηνύματα άφησε στους ανθρώπους της Ομόνοιας, η εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα στο εκτός έδρας φιλικό με την Α.Ε. Μάνης.


Ηταν το τρίτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας μετά από τα δύο που έχουν προηγηθεί με τη δεύτερη ομάδα της Καλαμάτας και την Α.Ε. Μάνης την προηγούμενη Τετάρτη.
Σχετικά με το προχθεσινό φιλικό που έληξε ισόπαλο 2-2, ο προπονητής της Ομόνοιας Γιώργος Αργυρόπουλος δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό που δώσαμε την περασμένη Τετάρτη με την Μάνη. Οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν αφομοιώσει πολλά πράγματα που δουλέψαμε στη διάρκεια της εβδομάδας και η εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια”.
Αυτή την εβδομάδα πέρα από τις προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί ακόμη δύο φιλικά, αύριο στις 6.30 το απόγευμα, η Καλαματιανή ομάδα θα υποδεχτεί στο “Γ. Λουκαρέας” τον Ολυμπιακό Ανάληψης και το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία ο Γιώργος Αργυρόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.
Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θα στελεχωθεί με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με διάφορους παίκτες, για να κλείσουν τουλάχιστον τρεις. Ηδη με δύο από αυτούς οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο και πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινωθεί η απόκτηση τους.