Τρίτη, 25 Αύγουστος 2020 18:35

A.E. ΜΑΝΗΣ: "Νωρίς για συμπεράσματα", λέει ο Δρούγας

Γράφτηκε από τον
A.E. ΜΑΝΗΣ: "Νωρίς για συμπεράσματα", λέει ο Δρούγας

“Είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα” ήταν οι πρώτες κουβέντες του προπονητή της Α.Ε. Μάνης Παναγιώτη Δρούγα, σε ερώτηση σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας.


Ο νεαρός προπονητής, στη συνέχεια των δηλώσεων σου σημείωσε ακόμη ότι: “Βγαίνει η κούραση από την προετοιμασία, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Τα φιλικά παιχνίδι γίνονται για να μπορέσουν οι παίκτες παλιοί και νέοι να γνωρίσουν ο κάθε ένας πως παίζει ο άλλος, αλλά και για να δούμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας. Το καλό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί φάσεις και βρίσκει δίχτυα. Βέβαια μας λείπουν κάποια παιδιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όταν επιστρέψουν και έχουμε περισσότερες λύσεις θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Τώρα είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα”.
Η ομάδα της Μάνης έχει δώσει δύο φιλικά με την Ομόνοια, το πρώτο στην Καλαμάτα την περασμένη Τετάρτη, όπου επικράτησε με 5-1 (τα γκολ οι Αλεξανδρόπουλος 2, Χελάς, Χάλκο, Πουλάκος) και την Κυριακή στο γήπεδο του Κάμπου, ματς που έληξε ισόπαλο 2-2 με τους Χελά και Πολυμενέα να σημειώνουν τα δύο τέρματα. Συνολικά 7 γκολ σε δύο παιχνίδια, κάτι θετικό για την ομάδα, να δημιουργεί φάσεις και να τις αξιοποιεί όπως σημείωσε παραπάνω στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Δρούγας.
Το πρόγραμμα γι’ αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει καθημερινά προπονήσεις στο γήπεδο του Κάμπου.
Τέλος γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για να κλείσει το θέμα της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. Η τελευταία μεταγραφική κίνηση αφορά την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.