Πέμπτη, 01 Μάιος 2014 07:10

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Η προσοχή στο ματς με Αρη Αιτωλικού…

Γράφτηκε από τον

Στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αιτωλικού έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Μεσσηνιακό. Ένα ματς όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Μεσσηνίους, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό όσον αφορά την προσπάθεια τους για παραμονή.


Οι «πράσινοι» θεωρητικά θα έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς της Κυριακής αφού ο Άρης είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό και διαθέτει μια από τις πιο αδύνατες ομάδες της κατηγορίας. Ωστόσο,  στον Μεσσηνιακό γνωρίζουν πως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες και πως θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Να θυμίσουμε πως ο Μεσσηνιακός είναι τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε της Γ' εθνικής.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις με τον προπονητής της ομάδας Δημήτρης Τσάκωνα να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους Νινιό, Δασκαλάκη, Ταχματζίδη και Κουρεντζή.

Σφυρίζει ο Ρίππης

Το ματς του Άρη Αιτωλικού με τον Μεσσηνιακό θα διαιτητεύσει ο Ρίππης από την Πρέβεζα με βοηθούς τους Γκαρτζονίκα και Τσόγκα, επίσης από την Πρέβεζα. Ο Τζουβάνος από την Αρτα θα είναι παρατηρητής του αγώνα.  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ