Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 12:33

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικό σήμερα με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Στην Τρίπολη θα μεταβεί σήμερα ο Πάμισος για να δώσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι,  με αντίπαλο τον ιστορικό Παναρκαδικό.


Πρόκειται για το τρίτο δυνατό τεστ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών απέναντι σε μια ομάδα Γ’ εθνικής, όπως ήταν και τα δύο που έδωσε με τον Πανγυθεατικό, εκτός και εντός έδρας.
Ο Γιώργος Καλόμαλος θα συνεχίσει και σε αυτό το ματς, το μοντάρισμα της ομάδας, συνεχίζοντας τις δοκιμές σε συστήματα, αλλά και δοκιμάζοντας όλους του παίκτες που θα έχει στη διάθεση του.
Ο Γιώργος Αριστομενόπουλος που έχεις ενοχλήσεις στο δικέφαλο από το φιλικό της Κυριακής στη Μεσσήνη με τον Πανγυθεατικό ίσως μείνει εκτός αποστολής για να μπορέσει να ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό του. Αμφίβολος, αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Τρίπολη είναι και ο Αγγελος Σαραντόπουλος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο κάτω μέρος των ποδιών του.
Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκονται οι Τόσκα Σάρι, Γιώργος Βέλλης, Σταύρος Μπούνας, Δημήτρης Φιλόπουλος, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Κλέϊβι Ντίσα, Αλεξ Μπόρχαν, Διονύσης Παπαδόπουλος, Βασίλης Θώδης, Γιώργος Οικονομόπουλος, Γιάννης Μωράκης, Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος, Ηρακλής Καραχάλιος, Γιάννης Γιαννόπουλος, Γιώργος Τσούκλερης, Γιώργος Στασινόπουλος, Αγγελος Αγγελόπουλος, Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος και Ρονάλντο Αράπι.