Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 13:41

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δυναμώνει με Κάνιστρα και Μπαχράμη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δυναμώνει με Κάνιστρα και Μπαχράμη

Με την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών ο Απόλλων Καλαμάτας συνέχισε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.


Η Καλαματιανή ομάδα προχώρησε σε δύο στοχευμένες κινήσεις καθώς απέκτησε ποδοσφαιριστές σε θέσεις που είχε ανάγκη, στην επίθεση και την άμυνα.
Το ένα απόκτημα είναι ο 30χρονος επιθετικός Φάνης Κάνιστρας (φωτό αριστερά) και το άλλο ο 20χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Μπαχράμης.
Ο Κάνιστρας με αρκετές καλές χρονιές στις ομάδες που αγωνίστηκε αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ σημαντική λύση στην επιθετική γραμμή του Απόλλωνα. Τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε αρχικά στην Α.Ε. Μάνης και στη συνέχεια στον Πανθουριακό, από το οποίο είχε περάσει και στο παρελθόν. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Πάμισο, Αναγέννηση Παραλίας και Εθνικό Μελιγαλά.
Ο Μπαχράμης επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στον Απόλλωνα, από την Ανδρούσα, ενώ έχει ξεκινήσει από τον Αίαντα Καλαμάτας. Μαζί με τον Γιώργο Κυριακόπουλο θα αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο κάτω από την εστία και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν από την πλευρά τους, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Αλλη μια προσθήκη και αυτή στην επιθετική γραμμή της ομάδας είναι ο στόχος σε ότι αφορά την ενίσχυση και από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη, αλλά μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.
Την Κυριακή ο Απόλλωνας έδωσε το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του με τη Σπερχογεία στην έδρα της, όπου επικράτησε 2-0 με τέρματα του Γιάννη Καραχάλιου και του Στέφανου Μπούνα. Ομως το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία, αφού άλλο είναι το ζητούμενο, ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Για το φιλικό ο προπονητής του Απόλλωνα Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος δήλωσε χθες στην “Ελευθερία”: “Τα πρώτα δείγματα δεν είναι καλά. Θέλουμε πολύ χρόνο για να επανέλθουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Με δουλειά στις προπονήσεις θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε, γιατί τα παιδιά έπαιξαν πρώτο παιχνίδι μετά από 6 μήνες. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστούν σε αγωνιστικές συνθήκες”.
Σήμερα ο Απόλλωνας θα δώσει το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο το Καλό Νερό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6.15 το απόγευμα.