Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 15:45

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Θέλει άνετη παραμονή στην Α1

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Θέλει άνετη παραμονή στην Α1

Με βασικό στόχο την άνετη παραμονή στην Α1 τοπική, η Αναγέννηση Παραλίας ξεκίνησε, την Κυριακή προετοιμασία για την φετινή σεζόν.


Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας, εκεί όπου εκτός από τον προπονητή και τους παίκτες έδωσε το “παρών” ο πρόεδρος Παναγιώτης Φωτεινάκης, ο οποίος σε δηλώσεις τους στην “Ελευθερία” για τον στόχο της “Μπάρτσα” τη φετινή σεζόν ανέφερε: “Στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή και να έχουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά που ανέβηκαν από την ακαδημία μας. Αν και δεν ξέρουμε και τι θα γίνει φέτος, πιστεύω να μην τελειώσει άδοξα όπως και πέρυσι το πρωτάθλημα. Καλή αρχή να έχουν όλες οι ομάδες της Μεσσηνίας με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”. Ο κ. Φωτεινάκης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια ευχή για τη μεγάλη ομάδα του νομού μας, την Καλαμάτα. “Με την ευκαιρία να πω καλή αρχή στην ΠΑΕ Καλαμάτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να κτιστεί μια καλή ομάδα και επιτέλους να την δούμε εκεί που πρέπει και θέλει ο κόσμος”. Με αφορμή τη έναρξη της προετοιμασίας, ο προπονητής Νίκος Μανιατέας είπε: “ Ξεκινήσαμε την Κυριακή 23/8 την προετοιμασία μας για την καινούργια σεζόν που μας βρίσκει στην Α1 τοπική. Είναι πολύ θετικό ότι το ρόστερ αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές που ήταν ήδη στην ομάδα, μιας και παρέμεινε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός. Επίσης είναι σημαντικό το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί και στόχος της προετοιμασίας είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στην αρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και για αυτό έχουν γίνει λίγες προσθήκες στην ομάδα. Η φιλοσοφία μας δεν είναι διαφορετική από την προηγούμενη χρονιά, βαδίζουμε με πλάνο, θέλοντας να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία μας. Στόχος μας για την φετινή χρονιά είναι η ομάδα να καταφέρει να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, να το χαρούν τα παιδιά και να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Προσωπικά θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα σωματεία του νομού μας και ο καθένας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”.
Στη Αναγέννηση θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Γιάννης Μάλαμας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του. Από εκεί και πέρα γίνονται προσπάθειες για να αποκτηθούν ακόμη δύο παίκτες, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση.
Ο μόνος παίκτης που αποτελεί παρελθόν είναι ο Στάθης Μαθιόπουλος που μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα (ήταν φοιτητής).
Ο Νίκος Μανιατέας θα στηριχθεί στη διάρκεια της φετινής χρονιάς στους Παναγιώτης Σταθόπουλο, Φώτη Νταντή, Αλέξανδρο Σταματέλο, Κώστα Ξυδέα, Ελτον Ντέρτζια, Βασίλη Σπανό, Αποστόλη Γιαννόπουλο, Δημήτρη Παυλόπουλο, Χαρίλη Φουρναράκο, Χρήστο Μέτσο, Ηλία Καρμπαλιώτη, Δημήτρη Κουρούσια, Γιάννη Πανταζή, Αρη Ηλιόπουλο, Γιάννη Σταθόπουλο, Μάκη Σωτηράκο, Ρούγκεν Ντούλη, Μουσταφά Χαρμπούτ, Γιάννη Νικολακόπουλο, Ρούση, Γιώργο Σταθάκη, Γιάννη Μάλαμα, Κώστα Ρουμανά και Νίκο Κουτσουδάκη.