Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 14:46

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Θέλει δουλειά και παίκτες

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, επικρατώντας το Σάββατο στο Μελιγαλά με 4-1 του Εθνικού.

Ο Αλέξης Μαντζούνης δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων και σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος.
“Μετά από δύο εβδομάδα προπονήσεων και έπειτα από απραξία τόσο μηνών, μπορώ να πω ότι ήταν καλή η εικόνα. Κάποια πράγματα που είχα ζητήσει, τα βγάλαμε στο γήπεδο. Θέλουμε ακόμα δουλειά για να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας”, λέει χαρακτηριστικά στην ‘Ε” ο προπονητής του ΑΟΔ.
Η μεσσηνιακή ομάδα, εκτός από δουλειά, χρειάζεται βέβαια και παίκτες προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ και να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις στη Γ’ εθνική και στις διοργανώσεις του κυπέλλου. Μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει τους Κοτσοβό, Τσεπελέ, Βλάχο, Δήμα, ενώ επέστρεψαν και οι Τσουκαλάς, Σουλαντίκας.
Το επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες προσθήκες, που θα αυξήσουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Βλάχος ακολουθεί αυτή την εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο Χότζα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Επόμενο φιλικό για το Διαβολίτσι είναι αυτό το Σάββατο με τη Μάνη εκτός έδρας. Στις 2 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί την Κυπαρισσία, ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παίξει με την εθνική ενόπλων. Το Διαβολίτσι θα δώσει φιλικό και με τον Πάμισο στις 9 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν έχει κληρωθεί να παίξει τις πρώτες αγωνιστικές με την ομάδα της Μεσσήνης.