Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 15:48

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Aνακοίνωσε Ροβολή

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Aνακοίνωσε Ροβολή

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας εμφανίζεται ο προπονητής του Εθνικού Μελιγαλά Παναγιώτης Πολίμος.

Η ομάδα του Μελιγαλά στο πρώτο φιλικό για τη φετινή περίοδο αντιμετώπισε το Σάββατο εντός έδρας τον Α.Ο. Διαβολιτσίου (1-4), που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω. Ο έμπειρος προπονητής απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το παραπάνω ματς, δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Ηταν το πρώτο φιλικό για τη φετινή χρονιά και ένα δυνατό τεστ. Εμεινα αρκετά ευχαριστημένος, από την αμυντική λειτουργία του α’ ημιχρόνου και από την κυκλοφορία για 25 λεπτά περίπου στο β’ ημίχρονο, γιατί στην συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές. Καλό είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες. Το είδαμε σαν μια καλή προπόνηση και ήταν μεγάλη εμπειρία για τα νεαρά παιδιά τα οποία προσπαθούν να πλαισιώσουν την ομάδα”.
Στο παραπάνω παιχνίδι αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Ροβολής.
Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Παπαφλέσσα Χώρας (έχει αγωνιστεί σε Ασπρόχωμα, Πανιώνιο, Ηρακλής Καλαμάτας, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Απόλλωνα Καλαμάτας και ξανά Ολυμπιακό Καλαμάτας), ήταν μάλιστα ο σκόρερ του Εθνικού στο φιλικό.
Η ανακοίνωση της διοίκησης για τη συμφωνία με το Ροβολή αναφέρει: “ Ο Α.Ο.Εθνικός Μελιγαλά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Κωνσταντίνο Ροβολή για τον επόμενο χρόνο. Ο Κωνσταντίνος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Παπαφλέσσα χώρας ενώ έχει περάσει και από πολλές άλλες ομάδες της Μεσσηνίας και το σίγουρο είναι ότι θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα μας με την εμπειρία του. Κώστα σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!”. Να σημειωθεί ότι ο Ροβολής δεν θα είναι το τελευταίο απόκτημα, αφού στόχος είναι η απόκτηση δύο ακόμα παικτών σε άμυνα και επίθεση.
Επόμενο φιλικό είναι με τον Πανθουριακό σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στην Καλαμάτα και θα ακολουθήσει άλλο ένα το Σάββατο με αντίπαλο το Νέο Αρι.