Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 16:52

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πανιώνιος

Γράφτηκε από τον

Μια ομάδα σοβαρή με πειθαρχία η οποία να βγάζει κάτι όμορφο στον αγωνιστικό χώρο είναι οι στόχοι του Πανιωνίου για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.


Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Τριανταφυλλάκης λίγη ώρα πριν η ομάδα ξεκινήσει την προετοιμασία της. Ο Τριανταφυλλάκης που θα έχει διπλό ρόλο, μιας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως προπονητής, δήλωσε: “Καλή χρονιά να έχουμε, εύχομαι σε όλους υγεία. Η περιπέτεια του κορονοϊού να περάσει όσο γίνεται πιο αναίμακτα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τη διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε γιατί ένα νέο παιδί, ένας νέος προπονητής, θεωρώ ότι είναι πολύ αξιόλογο να δουλεύεις σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να δώσω τα πάντα ώστε να μπορέσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης. Εχουμε μία ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από περίπου 17 με 18 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 3 με 4 δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα είναι στην ομάδα. Αυτό σημαίνει να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε αλλά αλλά θεωρώ από το υλικό που έχουμε, θα βγάλουμε κάτι πολύ ωραίο στο γήπεδο αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάτι με τον κορονοϊο, δεν υπάρξει τραυματισμός και δεν υπάρξει κάτι, δεν ξέρω και εγώ τι”. Οσο για τους στόχους σημείωσε: “Θέλουμε να βγάζουμε μία υγιή εικόνα μέσα στο γήπεδο, μία ομάδα η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, η οποία θα αρέσει στον κόσμο, όποιος κόσμος είναι αυτός που μπορεί να έρθει στο γήπεδο, δεν ξέρουμε ποιοι θα έρχονται, ένα πράγμα το οποίο θα μας ευχαριστεί. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη, η οποία θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο θα βγάζει κάτι πολύ όμορφο μέσα στο γήπεδο”.
Οσον αφορά την περίπτωση να γίνου άλλες μεταγραφές, ανέφερε: “Θεωρώ ότι θα πάρουμε το λιγότερο δύο παίκτες, όμως δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Εχουμε κάποιους στόχους, εννοώ ποδοσφαιριστών είναι όμως λίγο περίεργες οι συνθήκες αυτή τη στιγμή για μεταγραφές. Εν πάση περιπτώσει δύο με τρεις προσθήκες θα τις κάνουμε.”
Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμό, από τον πατήρ Γιώργος Τσιριγώτης από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλυβίων, για να έχει υγεία η ομάδα και να πάνε όλα καλά στη διάρκεια της χρονιάς, χωρίς τραυματισμούς.
Ο Νίκος Τριανταφυλλάκης θα στηριχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στους Γιώργο Σιώτο, Γιώργο Νιάρχο, Ηλία Ηλιόπουλο, Γιάννη Ψαρρά, Παναγιώτη Κώστα, Παναγιώτη Πραστέλλα, Μιχάλη Στραβάκο, Γιάννη Μπάκα, Παναγιώτη Σακκά, Γιώργο Σπυρόπουλο, Γιάννη Γιάνναρη, Παναγιώτη Μοιρούλη, Αλέξανδρο Γαλέα, Αλμπερτ Σεφεράσι, Παναγιώτη Καλόμαλο Παναγιώτη Μέμιτσα, Γιώργο Σκαρπαλέζο.
Από τη διοίκηση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο β’ αντιπρόεδρος Σωτήρης Παπανικολός, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Χάππας, ο ταμίας Λυκούργος Κοζομπόλης, ο β’ γενικός γραμματέας Κώστας Δημητρακόπουλος, ο γενικός αρχηγός Αλέκος Γαλέας, ο έφορος υλικού Χρήστος Βασιλόπουλος και ο πρώην παράγοντας της ομάδας και μέλος της ΕΠΣΜ Γιώργος Χουλιάρας.